Finequine ale
Leovet Anti-Bite puremisen estämiseen

Leovet Anti-Bite puremisen estämiseen

Miksi Leovet Anti-Bite toimii?

Leovet Anti-Bite -suihke on suunniteltu estämään hevosten sekä koiren pureskelu. Puremisen estoainetta on sitä erittäin helppo käyttää. Suihke toimii useilla eri pinnoilla, ulkona sekä sisällä. Leovet Anti-Bite on valmistettu Bitrex®:ista, joka on luokiteltu maailman kitkerimmäksi aineeksi. Leovet Anti-Bite on pitkäikäinen ja katkeran makuinen sekä erittäin riittoisa. Suihke ei tuoksu ja on täysin turvallinen ihmiselle sekä kaikille eläimille!

Suihkeen hyödyt

  • Suojaa puuta, metallia, muovia, loimia, kenkiä, asusteita, nahkaa ja hevosen häntää
  • Voidaan käyttää sisällä ja ulkona
  • Puremisen estoaine sisältää Bitrex®-ainetta, joka on niin kitkerä, että se on lueteltu Guinnessin ennätystenkirjassa.
  • Turvallinen ja ei tuoksu

 

Koiran puremisen syitä

Pentuna koirat pureskelevat kun hampaat kasvavat, samalla ne etsivät esineitä ja tavaroita, joilla leikkiä. Pennulla pureminen voi olla tylsistymistä tai vaistonvaraista. Myös hampaiden kasvaminen ja vaihtuminen voivat aiheuttaa lisääntyvää pureskelua. Pennun sekä jo vanhemman koiran pureskelu kotona voi olla seurausta eroahdistuksesta. Puremisen syyt kannattaa aina selvittää ja näin voit lopettaa tällaisen käytöksen. Mikäli koira pureskelee kodin esineitä ja huonekaluja jatkuvasti, koira on luultavasti tylsistynyt. Anna koiralle mahdollisuus erilaisiin leikkeihin, purulelut ja luut sekä fyysiseen liikuntaan, jotta tylsyys ja ylimääräiset energiat haihtuvat. Koiralle ei koskaan kannata antaa mitään mikä muistuttaa jotakin mitä et halua sen pureskelevan, hyvänä esimerkkinä on vanha kenkä. Koira ei ymmärrä eroa uuden ja vanhan kengän välillä ja näin voi tulla ongelmia.

Hevosen luontainen pureminen ja jauhaminen

Hevonen on luotu jauhamaan ja se voi jauhaa leuoillaan jopa 40 000 kertaa vuorokauden aikana. Kesällä laitumella jauhaminen voi olla vieläkin suurempaa, mutta monta kertaa ongelmaksi muodostuu talvi, jolloin luontaista ruokaa ei ole jatkuvasti saatavilla. Hevosella on siis luontainen tarve pureskella ja tämä ylimääräinen into voi kohdistua tarhan tolppiin, karsinan seiniin tai naapuritarhan hevosen loimeen. Pureminen ei siis ole aina häiriökäyttäytymistä vaan hevonen voi kokea olonsa nälkäiseksi tai etsii itselleen ajanvietettä. Tässä kohtaa kuitenkin jokainen hevonen on yksilö. Hevosen jauhaa mm. kuluttaakseen hampaita ja erittääkseen sylkeä mahahappoja vastaan.   Osta Leovet Anti-Bite puremisen estoaine tästä