Luettelo tuotteista tuotemerkeittäin Horze

Horze perustettiin vuonna 1988 nimellä Finn-Valjas Oy ja ensimmäinen kauppa avattiin Lahteen. Toiminta laajeni nopeasti ja ensimmäisen tuotantotehtaansa Horze perusti Venäjälle, Pietarin ydinkeskustaan. Sieltä siirryttiin muutaman vuoden päästä Ukrainaan, missä valmistetaan suurin osa ravivarusteista. Postimyynti sekä verkkokauppatoiminta aloitettiin vuonna 2003 ja seuraavana vuonna 2004 Horze laajensi tuotantonsa Kiinaan ja Meksikoon.

Nykyään Horze yksi maailman suurimmistä hevostarvikkeita myyvistä kauppaketjuista. Myymälöitä on Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Ranskassa, Saksassa, Kanadassa ja Venäjällä. Norjassa ja Tanskassa toimii franchise-sopimuksella kymmeniä ratsastusvaruste-myymälöitä. Hollannissa on iso logistiikkakeskus, josta toimitetaan tavaraa ympäri Eurooppaa.

Horze Supreme digitaalinen kuumemittari

Hinta 6,05 €
Availability: 4 In Stock

Mittaa hevosesi lämpötila nopeasti tällä yksinkertaisella, digitaalisella kuumemittarilla.

Helppokäyttöinen, digitaalinen kuumemittari, jolla mittaat hevosesi lämpötilan nopeasti ja helposti. Saat täsmällisen lukeman muutamassa sekunnissa.

Availability: Out of stock

Naisten vedenpitävä, hengittävä ja tikattu Horze Charlotte pitkä ratsastustakki pehmeällä vuorauksella on täydellinen, kun ratsastat kylmässä ja lumisessa säässä tai, kun haluat vain pysyä hyvin lämpimänä.