Karpalo on erittäin hyvä antioksidanttien lähde ja flavonoidien ja tanniien ansiosta karpalolla voidaan tukea virtsateiden normaalia hyvinvointia**. Flavonoideja on karpalon lisäksi myös tyrnissä ja ruusunmarjassa, jotka voivat mm. tukea elimistön vastustuskykyä, allergisia reaktioita, sydämen ja verisuonten sekä nivelten luonnollista terveyttä.

Karpalon tanniineilla on monia hyviä terveysvaikutuksia. Karpalosta voi olla apua myös vatsan ja suoliston normaalin toiminnan ylläpitämiseen, sillä se sisältää suoliston hyvinvoinnille tärkeää pektiiniä ja karvasaineita.

Karpalon sisältämät terveysvaikutteiset ainesosat mm. C-vitamiini ovat myös hyviä silmien terveydelle. Karpalo (kuten myös ruusunmarja ja tyrni) sisältävät mm. kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, mangaania, sekä rautaa.

Karpalolla on tutkimusten mukaan mm. anti-inflammatorinen, antimikrobinen* ja suoliston terveyttä ylläpitävä vaikutus sekä suun terveyttä ylläpitävä vaikutus.

Annostus:

hevonen 1 rkl - 4 rkl /pvä. Virtsateiden hyvinvoinnille kuuriluontoisesti jopa 0,5 -3/4 dl / pvä.

koirat 1 tl - 1 rkl / pvä, Virtsateiden hyvinvoinnille kuuriluontoisesti jopa 3-4 rkl / pvä. 1 rkl = 4 g. Virtsateiden terveydelle sopii hyvin yhdessä mm. diureettien, kuten nokkosen tai kultapiiskun kanssa.

Käyttö: hevosille/koirille luonnolliseen vitamiinitäydennykseen, nivelterveydelle, virtsateiden hyvinvoinnille, suoliston normaalille toiminnalle.

3 Tuotteet

Saatat pitää myös

8 muuta tuotetta samassa kategoriassa: