Eclipse rehukalkki 6kg

Eclipse rehukalkki 6kg

Loppu
17,46 €

(2,61 € kg)

 

Mineraaleja sisältävä täydennysrehu hevosille. Erittäin puhdasta ja hienorakeista luonnollista kalsiumkarbonaattia.
Oikea ruokintaan lisättävän kalsiumin määrä riippuu rehun kalsium- ja fosforipitoisuudesta. Rehuruokintaan, joka sisältää vain vähän fosforia
(esim. vähän tai ei lainkaan kauraa) suositellaan Eclipse dikalsiumfosfaattia.

Koostumus
Kalsiumkarbonaattia

Ravintoainekoostumus
Kalsium 39.2%, fosfori 0.05%, natrium 0%

1 annosmitta = 30 g sisältää
12 g puhdasta kalkkia

Kalkkivalmiste hevosille. Erittäin puhdasta ja hienorakeista luonnollista kalsiumkarbonaattia

Ravinnelisä on valmistettu erittäin laadukkaista raaka-aineista ja sillä on korkea biologinen imeytyvyys ts. hevonen käyttää mineraalit erinomaisesti hyväkseen. Aikuisella hevosella on 1,5 kiloa kalsiumia jokaista 100 painokiloa kohden ja noin 35 prosenttia luustosta koostuu kalsiumista. Mineraalit ovat mukana erilaisissa kehon toiminnoissa, kuten; lihaksen supistumisessa ja veren hyytymismekanismissa. Suurin osa elimistön kalsiumista on luustossa, jossa se on tärkeänä osana luuston kovaa mineraalia. Jos kalsiumpitoisuus veressä putoaa, kalsiumin imeytyminen kasvaa luustosta verenkiertoon. Liikutus lisää kalsiumin tarvetta. Normaalisti heinä ja väkirehu eivät riitä tyydyttämään hevosen mineraalitarpeita. 

Viime vuosikymmeninä maaperän hapantuminen on vaikuttanut mm. heinän mineraalipitoisuuteen haitallisesti, joten mineraalilisät ovat käyneet välttämättömiksi. Hyvän mineraalilisän ehtoja ovat korkea biologinen puhtaus ja imeytymiskyky. Lyhyesti sanottuna, mineraalilisän on oltava vapaa saastepäästöistä. Oikea ruokintaan lisättävän kalsiumin määrä riippuu rehun kalsium- ja fosforipitoisuudesta. Eclipsen Rehukalkki on erittäin hyvä kalsiumlähde!

Koostumus: Kalsiumkarbonaatti
Ravintoaineet: Kalsiumkarbonaatti 95,8%, magnesiumkarbonaatti, diaryylioksidi, alumiinioksidi, piidioksidi
Annostus: Varsat, nuoret hevoset, imettävät tammat ja kovassa valmennuksessa olevat hevoset 1-2 annosmittaa päivässä. Muut hevoset: ½-1 ½ mittaa päivässä. Sekoitetaan väkirehuun. 1 annosmitta = 30 g sisältää: 12 g puhdasta kalkkia.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Tuote lisätty toivelistalle