MIKSI OSTAA MEILTÄ?

Luotettava toimija
Nopeat toimitukset
Henkilökohtainen puhelinpalvelu
Chat -palvelu
Joustavat palautukset ja vaihdot
Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita
100% Suomalainen perheyritys
Toimituskulut alkaen 6,90€
Yli 150€ tilaukset toimitamme ilmaiseksi!Välityssatulat

Meille voit tuoda käyttökuntoisen satulasi myyntivälitykseen. Välityspalkkiomme on 20% myyntihinnasta. Välityssatulasta tehdään kirjallinen sopimus, josta selviää satulan tiedot, sovittu hinta sekä omistajan yhteystiedot. Sopimuksen teon yhteydessä satulan omistajan tulee ilmoittaa, jos  satulan käyttökunnossa on jotain huomauttamista. Satulan o...

Meille voit tuoda käyttökuntoisen satulasi myyntivälitykseen. Välityspalkkiomme on 20% myyntihinnasta. Välityssatulasta tehdään kirjallinen sopimus, josta selviää satulan tiedot, sovittu hinta sekä omistajan yhteystiedot. Sopimuksen teon yhteydessä satulan omistajan tulee ilmoittaa, jos  satulan käyttökunnossa on jotain huomauttamista. Satulan omistaja voi purkaa sopimuksen ilman irtisanomisaikaa.

Asiakas voi hakea satulan sovitukseen, koeratsastukseen tai voimme käydä sovittamassa satuloita asiakkaan luona. Lisäämme tasaisin väliajoin myyntisatuloitamme verkkokauppaan, jotta asiakas voi tutustua valikoimaan jo etukäteen.

Myyntivälityssatuloissa ei ole palautus/vaihtomahdollisuutta mahdollisen kaupan synnyttyä.

Jos haluat satulan lähetettävän sovitukseen on sovitusmaksu 50€ joka sisältää toimituskulut kumpaankin suuntaan ja sitä ei palauteta ja se laskutetaan etukäteen.

lisää »
/sivu
Product successfully added to the product comparison!