MIKSI OSTAA MEILTÄ?

Luotettava toimija
Nopeat toimitukset
Henkilökohtainen puhelinpalvelu
Chat -palvelu
Joustavat palautukset ja vaihdot
Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita
100% Suomalainen perheyritys
Toimituskulut alkaen 6,90€
Yli 150€ tilaukset toimitamme ilmaiseksi!Luettelo tuotteista valmistajittain Veredus

90-luvulta lähtien Italialainen yritys on tunnettu ja arvostettu erittäin paljon ympäri maailmaa. Kiinnostus huippumateriaaleihin ja -teknologiaan ovat olleet yrityksen menestyksen perusta. Yritys on tehnyt jatkuvaa yhteistyötä suunnittelu- ja testausvaiheessa eri alan huippuasiantuntijoiden kanssa. Marcus Ehning:n Carbon Gel Vento suojat ja Scott Brash Grand Slam -linjat ovat todellisia takuita tuotteiden suorituskyvystä ja laadusta.   Veredus on tällä hetkellä maailman johtava ratsastusvälineiden yritys.

  • Anatomisesti muotoillut etujalan jännesuojat, jossa innovatiivinen kaksisuuntainen hengittävyys. Ylimääräinen lämpö kulkeutuu hevosen jalasta ulospäin ja raikas ilma alhaalta ylöspäin. Ilma vaihtuu siis horisontaalisesti ja vertikaalisesti. Taattua Italialaista laatua! Värit: Musta ja ruskea.

    189,00 € Kokoja myymälässä, verkkokauppa toimitukset 2-10 arkipäivää!
  • Anatomisesti muotoillut takajalan hivutussuojat. Kaksinkertainen ilmanvaihto lisää käyttömukavuutta. Joustavat hihnat kätevällä pikakiinnityksellä. Kaksinkertainen suoja sekä hiilikuitu/geeli -suojaus takaavat täydellisen suojan.

    159,00 € Kokoja myymälässä, verkkokauppa toimitukset 2-10 arkipäivää!
  • Parhaan suojan kannoille antavat anatomisesti muotoillut kantasuojat. Valmistettu joustavasta materiaalista, kaksoispiste kiinnitys: tarralla sekä joustavalla pikakiinnityksellä. Muotoilunsa ja kiinnitystensä ansiosta suoja pysyy hyvin paikoillaan. Hiilikuitu vahvistus kanta-osissa. Värit: musta ja ruskea. Koot: S, M ja L

    139,00 € Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla
Product successfully added to the product comparison!