MIKSI OSTAA MEILTÄ?

Luotettava toimija
Nopeat toimitukset
Henkilökohtainen puhelinpalvelu
Chat -palvelu
Joustavat palautukset ja vaihdot
Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita
100% Suomalainen perheyritys
Toimituskulut alkaen 6,90€
Yli 150€ tilaukset toimitamme ilmaiseksi!Tuotemerkit 85 tuotemerkkiä

/sivu
 • Absorbine

  Absorbine -tuotesarjalle on kertynyt ikää jo yli vuosisadan. Monet alkuperäiset ja laadukkaat, mukaan lukien Absorbine -linimentti on edelleen myynnissä. Sarjan tuotteet ovat keskittyneet hevosen, karjan ja lemmikkieläinten hoitoon.

  Tuotteita löytyy monipuolisesti mm. hoitotuotteet, hyönteiskarkotteet, lihas- ja kavion hoitoaineet, nahan puhdistus- ja hoitoaineet. Absorbine on W.F. Youngin suurin tuotesarja.

 • Acavallo

  Italilainen Acavallo perustettiin vuonna 2003 ja yrityksestä tuli nopeasti  kansainvälisesti tunnettu, huippuosaamisesta sekä laadukkaista tuotteista.

  Lippulaivana yritys myy terapeuttista geelialustaa, joka parantaa satulan istuvuutta hevosen selkään. Samalla geeli auttaa suojaamaan selkälihaksia iskuilta. Geelialustaa on useita malleja, josta varmasti löytyy ratkaisu jokaiselle hevoselle. Yritys valmistaa myös jalustimia, satulahuopia, satulan suojia, satulavöitä, suojia, chapsejä sekä erilaisia geeli-lisätarvikkeita.

  Tuotteita yrityksellä on noin 100 ja niitä myydään yli 40 maassa. Hienoista innovaatioista kertoo myös lukuisten patenttien lista.

 • Ani-Mixi

  Ani-Mixi on ravitalli Pia Huusarin kehittämä ja valmistama tuotesarja. Sarja on täysin Suomalainen ja lyönyt itsensä läpi ravimaailmassa. Tuotteet ovat nimeltään Ani-Mixi ja Hepo-Mixi.

 • Anicol

  Anicol Oy on erikoistunut valmistamaan tuotteita eläinten suolisto-ongelmiin. Anicolin tavoitteena on valmistaa markkinoiden laadukkaimmat maitohappobakteeri- ja Sc. boulardii-valmisteet. Tuotteemme eivät sisällä mitään muita vaikuttavia ainesosia kuin maitohappobakteerit, entsyymit ja Sc. boulardii. Oikein valmistettuna nämä ainesosat eivät tarvitse ylimääräisiä täyteaineita toimiakseen kunnolla. Valmisteisiin on lisätty vain välttämättömät sidosaineet. Näin on saatu aikaiseksi koostumus, joka voidaan syöttää eläimille.

  Tuotteemme pohjautuvat jo vuonna 1980 aloitettuihin tutkimuksiin. Valmistuksessa käytetään GMP ja ISO 22000-standardeja ja tuotteet analysoidaan tieteellisissä laboratorioissa. Käytämme ainoastaan tunnettujen mikro-organismipankkien virallisesti rekisteröityjä ja testattuja bakteerikantoja. Tuotteet tukevat suoliston luonnollista toimintaa silloin kun suoliston omat voimavarat ovat heikentyneet.

 • Ariat

  Ariat - ratsastussaappaat, ratsastusjalkineet ja ratsastusvarusteet

  Ariatin perusti Beth Cross ja Pam Parker vuonna 1992. He näkivät mahdollisuuden mullistaa hevosjalkinemarkkinat ja alkoivat kehittimään edistyksellisiä ja urheilullisia jalkineita. Lähtökohtana oli parantaa ratsastajan suorituskykyä ratsastuksen aikana. Mikä parasta jalkineet olivat ja ovat edelleen erittäin istuvat sekä mukavat jalassa.

  Ensimmäiset Ariatin ratsastussaappaat toimitettiin vuonna 1993, ratsastajille koekäyttöön. Ratsastusvaatteet lansaarattiin vuonna 2004. Nykyään Ariat tarjoaa täyden valikoiman ratsastusjalkineita sekä ratsastusvaatteitan. Tuotteita myydään yli 40 maassa. Ariat on yksi suurimmista ratsastustuotemerkeistä maailmassa.

 • B//Vertigo

  B//Vertigo on norjalaisen kilparatsastajan Siv Gunhild Waldeland suunnittelema merkki, ja se tarjoa hyvänäköisiä ja laadukkaita tuotteita ratsastukseen. Mm. B-Vertigon ratsastushousut ovat todella suosittuja hyvän istuvuutensa ansiosta. Myös paidat, liivit ja takit saavat kiitosta hengittävyydellään ja käytännöllisyydellään. B- Vertigon tuotteet kestävät aikaa ja ovat klassisen tyylikkäitä.

 • Back on Track

  Back on Track on tuotesarja hevosten, koirien sekä ihmisten nivelten ja lihasten hyvinvointiin. Back on Track myy nivel- ja lihassuojia, jotka ovat valmistettu Welltex-kankaaseen.

  Welltex-kankaaseen sulautetut keraamiset hiukkaset heijastavat ruumiinlämpöä takaisin infrapuna-aaltoina. Lihakseen heijastuva lämpö vähentää lihasjännityksiä ja lisää verenkiertoa jolloin myös palautuminen esimerkiksi vammoista nopeutuu.

 • Back2back

  Back2Back ratsastushousut ovat todella hyvän hinta-laatu suhteen omaavia housuja. Back2Backilla on housuja erilaisilla malleilla sekä myös kangasmateriaaleilla. Niistä löytyy sekä normaalilla että korkealla vyötäröllä olevia housuja. Lasten koista 46 kokoon asti. Näistä housumalleista jokainen löytää taatusti omansa. Suosituimmat mallit ovat: Lyon pro, silikoni polvipaikoilla, Orlyt, koko silikonilla sekä uutuus housut Paris, joiden joustava materiaali takaa erittäin suuren ratsastusmukavuuden.

 • Bates & Wintec -satulat

  Bates ja Wintec -satuloissa yhdistyy markkinoiden paras muokattavuus ja jälleenmyyntiarvo. Uudet mallit on varustettu Cair -ilmapaneeleilla ja helposti vaihdettavalle etukaarella. Satulaa voidaan  myös muokata lisäpaloilla, joita asetellaan niille erikseen varattuihin taskuihin. Näin satula muokkautuu helposti muuttuvien tarpeiden mukaisesti. Bates -satuloissa on 10 vuoden takuu rungolle ja 5 vuoden takuu ilmapaneeleille.

  Koko Bates ja Wintec -mallisto on tilattavissa kauttamme. Monipuoliset rahoitusmahdollisuudet!
  Satulansovitukset, muokkaukset ja lisätarvikkeet. Kysy lisää, katso yhteystiedot

 • Black Horse

  Kotimainen ja luotettava Black Horse -hevosrehut

  Kotimaiset Black Horse -hevosrehut on suunniteltu Suomessa olevien hevosten tarpeisiin, kaikille roduille, kaikissa elämänvaiheissa. Samasta tuotesarjasta löydät myös hoitotuotteita sekä lisäravinteita. 

  Yksi myydyimmistä tuotteista on Valmentajien treenimentti, linimentti, joka todella toimii ja auttaa nopeaa palautumiseen.

 • Borstiq farm AB

  Borstiq farm AB on ruotsalainen hevosurheilutarvikkeiden valmistaja ja toimittaja. Yritys on aloittanut toimintansa Jönköpingissä, mutta sijaitsee nyt Hishultissa Etelä-Ruotsissa. Elokuusta 2013 yhteistyökumppanina on ollut Eclipse Biofarmab AB.

 • Bucas

  Bucas on perustettu vuonna 1981 Irlannin Corkissa. Bucas on osannut yhdistää pitkän irlantilaisen hevosperinteen ja uusimman teknisen kehitykseen. Tästä osaamisesta ja kokemuksesta on syntynyt laaja valikoima innovatiivisia ja teknisesti kehittyneitä tuotteita.

  Bucasin lähtökohta tuotekehityksessä on hevosten, hevosten omistajien sekä ratsastajien hyvinvointi. Myös tuotteiden laatuvaatimukset ovat erittäin korkeat ja se kyllä näkyy kaikissa Bucasin tuotteissa.

 • Carr & Day & Martin

  Englantilainen Carr & Day & Martin on maailman vanhin hevosten hoitotuotteita valmistava yritys. Yritys on perustettu jo vuonna 1765. Kuningas Yrjö IV otti yrityksen hovihankkijakseen ja tätä statusta yritys on ylläpitänyt tähän päivään asti. Hoitotuotteita löytyy kavioille, turkille, nahalle sekä yleisesti hyvinvointiin.

 • Cavallo

  Saksalainen laadukas ratsastusvarustemerkki

 • Charles Owen

  Maailmankuulu Charles Owen juhli 100-vuotista historiaansa vuonna 2011. Yritys tunnetaan maailmalla johtavana ratsastustarvikkeiden valmistajana. Kun Charles Owen itse perusti yrityksen vuonna 1911, hänen tehtävänsä oli tuottaa ratsastustarvikkeita turvallisuuden parantamiseksi hevosurheilussa. Nyt Charles Owenin pojanpoika Roy Burekin johdolla yrityksen visio on pysynyt samana ja toiminta on laajentunut entisestään.

 • Chia de Gracia

  Luonnonmukaisia lisäravinteita hevosellesi

  Chia de Gracia suomalainen rehualan yritys, joka tuo maahan ja valmistaa erilaisia luonnonrehuja sekä lisäravinteita hevosille ja koirille. Chia de Gracia on ensimmäinen suomalainen rehualanyritys, jonka pakkauksille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton arvostettu Design from Finland-merkki.

  Chia de Gracia on Elintarvikevirasto Eviraan rekisteröitynut rehualan toimija, joka noudattaa toiminnassaan Suomen ja EU-alueen rehuvaatimuksia. EU edellyttää tietyin poikkeuksin kaikilta rehualan toimijoilta kyseistä rekisteröintiä. Rehualan toimijoita ovat mm. rehujen valmistajat mukaan lukien rahtisekoittajat, kaupan porras, maahantuojat, varastointiliikkeet ja kuljetusliikkeet.

 • Covalliero

  Covalliero on saksalainen tuotemerkki , joka on samalla tyylikäs ja muodikas jossa yhdistyy samalla käytännöllisyys. Tuotteissa on kauniita yksityiskohtia, jotka tuovat mukavasti piristystä tallivaatteisiin esimerkiksi.

 • Dogman

  Dogman maahantuo lemmikeille eritarkoituksiin tuotteita ja tarvikkeita.
  Dogman perustettiin vuonna 1965 ja tällä hetkellä toimii
  Suomessa, Norjassa, Tanskassa ja Ruotsissa. Dogmanilla on 5 tavoitetta jotka koostuvat Helppoudesta, Pätevyydestä, Velvollisuudesta, Turvallisuudesta ja Huolenpidosta.

 • Eclipse

  Eclipse Biofarmab on perustettu vuonna 1983 Lars ja Maj-Lis Jeppsson. Nykyään sen omistaa Willab heinäkuusta 2014. Eclipsen tuotteissa käytetään parhaita raaka-aineita ja töissä ammattitaitoisia alan ammattilaisia.  Firma tuottaa hevosille lisäravinteita.

 • Effax

  Effax on saksalainen nahanhoitotuotteiden valmistaja. Sillä on laaja nahanhoitotuotteiden valikoima ja niitä yhdessä käyttämällä takaa tuotteiden tehokkuuden.
  Kaikki Effaxin nahanhoitotuotteet käytetään ilman vettä ja siitä syystä erittäin nahka ystävällinen eikä koveta silloin nahkaa.

 • Effe Balance

  Effe Balance markkinoi eläimille kehitettyä Effektri Equi ja Effektri Dog. Tuotetta on kehitelty ja tutkittu vuosia . Tuote valmistetaan EU:n laatustandardien mukaan Hollannissa.  Tuotteessa on Omega-3 rasvahappoja  joka on elimistölle välttämätön.

 • eQ-Oranta

  eQ-Orannan takana on vuonna 2010 perustettu yritys Oranta Equestrian, joka osti vuonna 2014 eQ-Kemppi lisäravinne liiketoiminnan ja sen jälkeen muuttui eQ-Orannaksi.  Nyt yritys on hevosten lisäravinteiden maahantuoja ja valmistaja. He maahantuovat myös sveitsiläistä huipputuotemerkkiä Twydiliä Baltiaan, Venäjälle ja Pohjoismaihin.

Product successfully added to the product comparison!