Acavallo Arco Alupro jalustimet
Acavallo Arco Alupro jalustimet
Acavallo Arco Alupro jalustimet
Acavallo Arco Alupro jalustimet

Acavallo Arco Alupro jalustimet

Tilaustuote, toimitus n 5-14 arkipäivää.
84,68 €
Väri

 

Arco AluPro jalustimet  on valmistettu sertifioidusta korkealaatuisesta alumiinimateriaalista ja se on suunniteltu olevan enintään 310 g painavat,  mikä on paljon pienempi kuin tavanomaisten terästuotteiden keskimääräinen paino.

jalkalevy on käytännöllisillä pitkillä reikillä (välttää lian kerääntymistä takapohjan ja kulutuspinnan välillä) ja sen sivusuunnassa olevat syvennykset, samoin kuin keulajousen ”avoin” ja muodikas muotoilu tarjoavat lisäpainon pienentämisen.

Erittäin suuri jalkalevyon kalteva kohti ratsastajan jalkaa (5 ° kulmaa), jolloin ratsastaja voi saavuttaa optimaalisen jalan asennon ja istua täydellisessä tasapainossa samalla kun lievittää lantion, polvien ja nilkkojen jännitystä, mikä on välttämätöntä mukava ja turvallinen ratsastukseen. Pintapinnan erityinen pitovaikutus parantaa jopa jalka-asennon vakautta, jolloin ratsastaja tuntee olonsa erittäin turvalliseksi, kuin olisit yhtä jalustiesi kanssa :)

Olemme lisänneet 4 ruuvikierteellä varustettua niitettä vahvemman pitovaikutuksen saavuttamiseksi. Sekoitusjousen väritys käsittelyn avulla  voimme antaa tuotteelle tehokkaan korroosiosuojan ja antaa meille myös mahdollisuuden tarjota tämä tuote monenlaisina eri väreinä. jalkalevyn kirkas alumiinipinta, joka muodostaa mukavan väri kontrastin jalustimen yläosaan saadaan erityisellä kiillotusmenetelmällä. Kehitetty, suunniteltu ja valmistettu Italiassa.

AC620
0 Tuotteet

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Tuote lisätty toivelistalle