Tuoteryhmät

Back on Track Koiranloimi

Back on Track

Vettähylkivä ja lämmittävä polyester-koiranloimi, joka ulkoillessa ja treenatessa suojaa koiran tärkeimpiä lihasryhmiä ja herkkää vatsan aluetta. Keraaminen vuorikangas heijastaa kehon omaa lämpöä takaisin lämittäen ja pitäen lihakset vetreinä.

Vain koko 36-38!

Tiedot

Myymälätuote, verkkokaupasta toimitus 2-7 arkipäivää

Huom: Viimeinen tuote varastossa!

65,00 € sis. alv

Loimessa on joustavat jalkalenkit takajaloille, niskassa aukko talutinta varten ja vetoketjullinen aukko hännälle. Loimen molemmissa kyljissä on heijastimet koiran ja koiran ulkoiluttajan turvallisuuden parantamiseksi

Back on Track tuotteet valmistetaan funktionaalisesta tekstiilistä, jossa keraamiikkapartikkelit on sulautettu mukaan polyester- tai polypropyleenikuituihin. Kun kehonlämpö lämmittää kuiduissa olevia keramiikkapartikkeleita, lämpö heijastuu takasin pitkäaaltoisena lämpösäteilynä, pitkinä infrapuna-aaltoina, mikä kiihdyttää tehokkaasti verenkiertoa tekstiilin alla olevassa kudoksessa.

Verenkierron tason nousu laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennaltaehkäisyssä, jolloin Back on Track -suojiakäytetään ennen treenausta tai kilpailua. Vilkkaampi verenkierto lihaksissa vahvistaa elimistön omaa tulehdusten lievennyskykyä ja edistää vammojen paranemista. Siksi tuotteita käytetään usein tulehdusperäisten oireiden lievittämiseen.

Summary

  • Product Name:Back on Track Koiranloimi
  • By Back on Track
  • Price: 65,00
  • Product Width: 0.00 cm
  • Product Height: 0.00 cm
  • Product Depth: 0.00 cm
  • Product Weight: 0.00 kg
  • Description: Vettähylkivä ja lämmittävä polyester-koiranloimi, joka ulkoillessa ja treenatessa suojaa koiran tärkeimpiä lihasryhmiä ja herkkää vatsan aluetta. Keraaminen vuorikangas heijastaa kehon omaa lämpöä takaisin lämittäen ja pitäen lihakset vetreinä. Vain koko 36-38!
Path: > > > Back on Track Koiranloimi
Tuote on lisätty onnistuneesti tuotevertailuun!