Beris Full Cheek Comfort suorakuolain 140mm, kova

Beris Full Cheek Comfort suorakuolain 140mm, kova

Viimeiset tuotteet varastossa
84,68 €

 

Yksiosaisessa Comfort -kuolaimessa on suora suuosa, joka kapenee keskiosaan päin antaen hieman tilaa kielelle. Suoran kuolaimen vaikutukset kohdistuvat erityisesti hevosen hammaslomaan ja kielelle.

Kuolaimen erityinen  materiaali sopii  hevosille, jotka vastustavat metallista valmistettuja kuolaimia esim. pelaamalla kuolaimella ja/tai olemalla suustaan hyvin levottomia.

 

Kuolaimen suuosa on valmistettu  turvallisesta elintarvikemuovista, joka stimuloi hyvin myös hevosen syljen eritystä. Suuosan sisällä ei ole teräsvahviketta. Kuolaimien sivuosat (kuolainrenkaat) on valmistettu erittäin kestävästä ruostumattomasta teräksestä. Lisäksi kuolainrenkaan reikien suojana on kupariholkit, jotka parantavat huomattavasti kuolaimen kestävyyttä. Beriksen kuolaimet ovat nikkelivapaita, joten ne soveltuvat myös nikkeliallergisille hevosille.

 

Yksiosaiset (niveltymättömät) kuolaimet on suunnattu hevosille, jotka vastustavat kuolaimen aiheuttamaa hammasloman puristusta/nipistystä eli ns. pähkinänsärkijäefektiä. Yksiosaisten kuolaimien vaikutukset perustuvat pääasiassa hammaslomaan ja kieleen kohdistuvaan paineeseen.

102810-140-H
1 Tuote
Tuote lisätty toivelistalle