Tuoteryhmät

Trikem Vimital MSM 1kg

Trikem

MSM ehdottoman tärkeää aine solujen muodostumisessa

MSM on luonnollinen rikki-pohjainen olennainen aine, jota löytyy ainoastaan tuoreesta lannasta. MSM on tärkeä osa solujen muodostumissa elimistössä ja liittyy mm. ruston, jänteiden, sidekudosten, lihasten sekä luiden rakentamiseen. Se on myös tärkeä kulmakivi kehon aminohappojen, proteiinien, entsyymien sekä hormonien tuotannossa.

Tiedot

Myymälätuote, verkkokaupasta toimitus 2-4 arkipäivää

39,90 € sis. alv

39,90 € / kg

MSM puutos voi alentaa hevosen maitohapon rasituskynnyksen ja näin ollen alentaa hevosen suorituksia. Lihasten palautuminen vie enemmän aikaa, mikä johtaa pidempiin lämmittelyihin jäykemmällä ja haluttomammalla hevosella.

Käyttö

Helpoin tapa selvittää jos hevosellasi on MSM puute on antaa lisärehua viikon ajan. Jos huomaat eron lämmittelyssä, käsittelyssä ja hevonen on yhteistyöhaluisempi - hevosella on ollut MSM:n puute ruokinnassa.

Vimitalin teettämissä kokeissa viime vuosina noin 80 % tutkituista hevosista on MSM puutos. Yksi vakava seuraus MSN:n puutteesta on jäykät lihakset, jotka rasittavat suoraan hevosen niveliä. MSM:n tarve vaihtelee vuoden aikana, ja siihen vaikuttaa tuoreen ruohon sekä tietenkin liikutuksen määrä.

Annostus

Isolle hevoselle (550kg) 30 ml päivässä. Kilon pakkaus riittää 48 päivään. Muille hevosille suhteessa painoon, tai eläinlääkärin määräyksen mukaan.

Sisältö

metyylisulfonyylimetaani 100 %

Summary

  • Product Name:Trikem Vimital MSM 1kg
  • By Trikem
  • Price: 39,90
  • Product Width: 0.00 cm
  • Product Height: 0.00 cm
  • Product Depth: 0.00 cm
  • Product Weight: 0.00 kg
  • Description: MSM ehdottoman tärkeää aine solujen muodostumisessa MSM on luonnollinen rikki-pohjainen olennainen aine, jota löytyy ainoastaan tuoreesta lannasta. MSM on tärkeä osa solujen muodostumissa elimistössä ja liittyy mm. ruston, jänteiden, sidekudosten, lihasten sekä luiden rakentamiseen. Se on myös tärkeä kulmakivi kehon aminohappojen, proteiinien, entsyymien sekä hormonien tuotannossa.
Tuote on lisätty onnistuneesti tuotevertailuun!