Säilöheinässä on usein vähemmän E-vitamiinia kuin kuivaheinässä, sillä säilönnässä käytettävät hapot tuhoavat vitamiinia.

Rehulisä joka sisältää E-vitamiini, seleeniä, mangaania ja sinkkia hevoselle lihasmassa kasvattamiseenja harjoitteluun. Hivenaineet ovat orgaanisissa muodossa joka tekee imeytymisestä tehokkaampaa ja tasaisempaa kuin tavallisessa mineraalimuodossa. Seleenimyrkytyksen mahdollisuus olematon. E-vitamiini ja seleenivahvistavat toistensa vaikutusta solu ja kudosvaurioiden ennaltaehkäisemisessä. Lysiini ja methoniini ovat aminohappoja, joita tulee antaa hevoselle kun pyritään sen lihasmassan kasvattamiseen.

E-vitamiinilla on merkittävä vaikutus lihasten toimintaan. Käytetään kovan rasituksen aikana, lihasmassaa kasvatettaessa, kylmissä olosuhteissa, rehun vaihdoksen yhteydessä ja uupumukseen.
Aminohapot (lysin, metionin) sisältyy proteiinikuuriin. Seleeni, sinkki, mangaani ovat lisäaineita, joita tarvitaan ravintolisäksi.

Annostus

Hevoselle (550kg) 30 ml/päivä. Yksi kg riittää 50 päiväksi. Muille hevosille tai poneille koon mukaan tai eläinlääkärin ohjeiden mukaisesti

Sisältö

E-vitamiini, lysin, metionin, seleeni, sinkki, mangaani, dextrose

994 Tuotteet

16 muuta tuotetta samassa kategoriassa: