Tuoteryhmät

Vetcare Equistro Flexadin UC II 600g

Vetcare

Nivelten liikkuvuuden ja terveyden edistämiseen.
Flexadin UC II on täydennysrehu hevosille. Flexadin UC II sisältää patentoitua kollageenia, MSM ja kelatoitua mangaania nivelten terveyden ja liikkuvuuden tueksi. Valmiste sopii erityisesti hevosille, joiden niveliin kohdistuu voimakas rasitus ja jotka sen vuoksi tarvitsevat täydennystä ruokintaan.

 

Pakkaus 600 g, jauhe.

Tiedot

Myymälätuote, verkkokaupasta toimitus 2-7 arkipäivää

139,00 € sis. alv

231,67 € / kg

Kaikki artriittihevosten omistajat kokivat hyötyä valmisteesta ja arvioivat hevosen liikkumisen muuttuneen paremmaksi. Ilman artriittidiagnoosia kokemus hyödystä jäi laimeaksi. Tutkimus: UC II - denaturoitumattoman kollageenin teho artriittihevosilla, 25.8.2017 07:53.

Equistro Flexadin UC II sisältää UC II: denaturoitumaton tyypin 2 kollageenia. Nivelrikon taustalla on useasti immuunivastereaktio nivelruston kollageenia kohtaan. UC II kollageenilla elimistön puolustussolut suolistossa totutetaan siedätysmenetelmällä kollageenin sisältämään antigeeniin ja tästä kehittyy hevoselle oraalitoleranssi, jonka myötä immuunivaste ruston kollageenisyitä vastaan vaimenee. MSM (metyylisulfonyylimetaani): on rikkipitoinen yhdiste, jonka rikkiä elimistö hyödyntää rustokudoksen soluväliaineosien (kollageeni ja glukosamiiniglykaani) synteesissä. Mangaani: toimii koentsyyminä kollageeni ja glukosamiiniglykaanin synteesissä.

Annostus:

  • Hevonen (500 kg): Aluksi (12 viikkoa): 15 g (1,5 mittaa)/päivä.
  • Ylläpidossa: 10 g (1 mitta)/päivä. Sekoitetaan rehuun

Koostumus: Laktoosi, metyylisulfonyylimetaani (MSM), 39,6%, Kananpojanrustojauhe (UC-II); (sisältää kaliumkloridia: 0,96%, kokonaiskollageeni 0,8%) 3,2%.

Lisäaineet/kg: Hivenaineet: Mangaania mangaaniaminohappokelaattina, hydrattu (E5) 480 mg.
Ravintoaineet: Kosteus 45%, tuhka 9%, suolahappoon liukenematon tuhka 5,2%, natrium 1%, raakakuitu 0,4%, raakarasva 0,3%.

Lataa tästä Flexadin esite.

Summary

  • Product Name:Vetcare Equistro Flexadin UC II 600g
  • By Vetcare
  • Price: 139,00
  • Product Width: 0.00 cm
  • Product Height: 0.00 cm
  • Product Depth: 0.00 cm
  • Product Weight: 0.00 kg
  • Description: Nivelten liikkuvuuden ja terveyden edistämiseen. Flexadin UC II on täydennysrehu hevosille. Flexadin UC II sisältää patentoitua kollageenia, MSM ja kelatoitua mangaania nivelten terveyden ja liikkuvuuden tueksi. Valmiste sopii erityisesti hevosille, joiden niveliin kohdistuu voimakas rasitus ja jotka sen vuoksi tarvitsevat täydennystä ruokintaan.   Pakkaus 600 g, jauhe.
Path: > > > > Vetcare Equistro Flexadin UC II 600g
Tuote on lisätty onnistuneesti tuotevertailuun!