Spirulina on yksi parhaimmista proteiinilähteistä (jopa 70%) ja sisältää suuren määrän tärkeitä mineraaleja, kuten kalsiumin, fosforin, magnesiumin, raudan, sinkin ja kuparin. Sinivihreät levät sisältävät runsaasti aminohappoja, B-vitamiineja sekä suurissa määrin välttämättömiä rasvahappoja. Spirulina on hyvä GLA-lähde (gammalinoleenihappo, joka kuuluu omega 6 -perheeseen) ja se sisältää runsaasti fykosyaniinia. Se on voimakas antioksidantti, joka auttaa kehon immuunijärjestelmää. Spirulina voi vahvistaa eläinten hedelmällisyyttä ja sitä voidaan antaa tiineille tammoille. Spirulina edesauttaa lisäämään hevosen lihasmassaa ja se tukee palautumista rasituksen jälkeen. Eläinkokeet ovat näyttäneet, että Spirulinalla on hyvät ominaisuudet uudistaa verisuonia sekä pehmentävä vaikutus niveliin. Ihmiskokeet ovat osoittaneet, että se parantaa vastustuskykyä, suojaa kehon soluja sekä auttaa kehoa poistamaan raskasmetalleja.

Spirulina sisältää mm. 180 % enemmän kalsiumia kuin maito, 670 % enemmän proteiinia kuin tofu, 3100 % enemmän betakaroteenia kuin porkkanat ja 5100 % enemmän rautaa kuin pinaatti. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät Spirulinasta todellisen "superfoodin". Eclipse Biofarmabilla on tiukat laatuvaatimukset toksiineja ja saasteita vastaan, joka tarkoittaa sitä, että käytämme ainoastaan suljetuissa säiliöissä viljeltyjä mikroleviä, jotta korkeat laatuvaatimuksemme toteutuvat. Spirulina sisältää klorofylliä, proteiinia, vitamiineja ja muita tärkeitä ravintoaineita, jotka edesauttavat hevosta suoriutumaan päivittäisestä työstä ja palautumaan stressitilanteista.

Annostus: 1-2 annosmittaa päivittäin. 1 annosmitta = 15 ml (8,5g). Sekoitetaan väkirehuun. Koostumus: 100 % spirulina Ravintoaineet: raakakuitu 12,3 %, raakarasva 5,6 %, raakavalkuainen 68 %, tuhka 8,4 % Sulje pakkaus huolellisesti käytön jälkeen.

7330824005466
10 Tuotteet

16 muuta tuotetta samassa kategoriassa: