Coppervit 1L

Coppervit 1L

Viimeiset tuotteet varastossa
32,46 €

(30,71 € l)

Orgaaninen runsaasti kuparia sisältävä täydennysrehu.


 

 

Kupari, linkki raudan imeytymiseen.

Coppervit lisäravinnetta käytetään, kun päivittäinen ravinto ei sisällä riittävästi kuparia. Coppervit sisältää orgaanista kuparia (kupariedate), orgaanista mangaania, biotiinia, B12- vitamiinia sekä E- vitamiinia. Nämä vitamiinit vaikuttavat yhdessä kuparin kanssa ja nostavat kupariarvoja nopeasti. Tuote on valmistettu erittäin korkealuokkaisista raaka-aineista laboratoriovalvonnassa. Se on pakattu valoa läpäisemättömään astiaan joka takaa tuotteen säilyvyyden myös talliolosuhteissa. Ei sisällä dopingaineita.

Yksi tärkeimmistä hevosen tarvitsemista hivenaineista on kupari. Tutkimukset ovat kuitenkin osoittaneet, että monet hevoset saavat liian vähän kuparia päivittäisessä ruokinnassa. Hevosen, joka kärsii kuparin puutteesta, suorituskyky ei ole maksimaalinen. Kupari on osallisena kollageenin muodostumisessa. Kollageeni on perusaineosa luustossa, rustoissa, jänteissä ja nivelissä. Kupari on myös välttämätöntä hevosen raudan imeytymisessä ja hemoglobiinin ja punaisten verisolujen muodostuksessa. Kupari imeytyy parhaiten ravinnon kautta.

Koostumus
Sokerimelassi, propyleeniglykoli, kaliumsorbaatti.

Lisätty per kg/per 30 ml
Vitamiinit: 3a700 E-vitamiini 15 250 mg/500 mg, Biotiini 6100 kg/200 kg, B12-vitamiini 30 ktg/915 µg Hivenaineet: E4 Kupari (Kupari aminohaposta monohydraatti) 6100 mg/200 mg, E5 Mangaani (mangaanikelaatti aminohappo monohydraatti)

2 Tuotteet

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Tuote lisätty toivelistalle