• Alennuksessa!
  Chia de Gracia Joint Force Curcumin + HA

Täydennysrehu hevosen ja koiran nivelten normaalille terveydelle, kestävyydelle sekä optimaalisen toimintakyvyn ylläpitämiseen. Täydentää elimistön omia ravinteita, jotka auttavat niveliä pysymään kunnossa, hyvinvoivina ja toimintakykyisinä kovassakin rasituksessa.

 

Joint Force Curcumin + HA sisältää 100 % kasviperäistä glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, patentoitua Longvida-kurkumiinia, hyaluronihappoa sekä hyppysellisen rakkautta .

 

 • Kondroitiinisulfaatti ja glukosamiini ovat tärkeä osa nivelkudosta, ja niillä on oleellinen vaikutus nivelten terveydelle ja liikkuvuuden ylläpitämiseen.
 • Glukosamiini ja kondroitiinisulfaatti ylläpitävät nivelten luontaista toimintakykyä, elastisuutta ja liikkuvuutta ja ne toimivat yhdessä tehokkaasti stimuloiden rustokudoksen aineenvaihduntaa ja estäen rustokudoksen hajoamista.
 • Hyaluronihappo toimii pehmusteena ja kimmoisuutta ylläpitävänä aineena sekä voiteluaineena nivelissä ja muissa kudoksissa. Lisäksi sillä olla merkitystä siihen miten elimistö reagoi kudosvaurioihin. 
 • Longvida-kurkumiinilla on korkea hyötyosuus ja sitä kautta erittäin tehokas imeytyminen. Sisältää runsaasti luontaisia antioksidantteja.
 • Patentoitu Longvida-kurkumiini on markkinoiden johtava kurkumiinituote, jolla on erittäin korkea imeytyvyys ja hyötyosuus. Tuotteessa käytetty glukosamiini on maailman ensimmäinen kasviperäinen glukosamiini, joka on myös ympäristöystävällinen.
 • Näiden ainesosien määrä vähenee elimistössä iän myötä.
 • Sopii erityisen hyvin kovassa rasituksessa oleville, ikääntyville tai hevosille ja koirille, joiden nivelet tarvitsevat tukea ja kuntoutusta.
 • Annostus:

  Hevonen 500 kg: 15 g pvä.

  1 rkl = 12 g.

   

  Huom! Ruotsissa glukosamiinissa varoaika 96 tuntia!

   

  Koirat:
  Koiran paino   Teelusikka/pvä
  < 3 kg               1/4                   
  3-5 kg               1/2
  5-15 kg             1
  15-30 kg           1,5
  30-45 kg           2
  45-60 kg           2,5


  Sekoitetaan muun rehun sekaan.

   

  Koostumus: glukosamiini hydrokloridi, josta 83% glukosamiinia 760 0000 mg / kg, kondroitiinisulfaatti, josta 90 % kondroitiinia 130 000 mg/ kg, hyaluronihappoa, josta 91 % hyaluronia 10 000 mg/ kg, Longvida-kurkumiini, jolla korkea biologinen hyötyosuus 100 000 mg/ kg.

10 Tuotteet

8 muuta tuotetta samassa kategoriassa: