TIETOJA VAATTEESTA

KokoGrippiset ratsastushousut, joissa korkea vyötärö ja naiselliset satiiniset röyhelöttakataskuissa.

Ratsastushousut on valmistettu 4-suuntaisesti joustavasta materiaalista, joka hengittää ja tarjoaa optimaalisen liikkuvuuden. Ylellisessä paikka gripeissä silikonissa on kaunis PS-logokuvio.

Takaosan takatasku jäljitelmät takapuolella on strategisesti sijoitettu naarmuuntumatta satulaan, ja ne on koristeltu satiinisilla röyhelöillä.

Tilavissa etutaskuissa on kaunis satiinisidos.

Joustava, sukkkamateriaali nilkoissa.

Naisellinen satiini ja röyhelö yksityiskohdat

Räätälöity ja kuvion muotoinen Kokopaikkainen piikahva PS-logokuviossa 4-suuntainen venytys

Joustava nilkoissa Tilavat etutaskut Takatasku jäljitelmät Korkea vyötärö silmukoilla Koristeelliset napit ja puristimet

SUUNNITTELIJAN HUOMAUTUS "Voivatko ratsastushousut olla naisellisia ja luoda voimakas ilme" söpö-barbie-tyttö-tyylisen "sijaan?

Kyllä, ne voivat!

Olemme ottaneet joitain parhaita avainominaisuuksia edellisistä ratsastushousuistamme ja koonneet täydellisen yhdistelmän lopulliselle parille.

Sitten lisättiin naisellinen kosketus satiini- ja röyhelöillä.

Ne sopivat niin hyvin Ruffle-kokoelmaamme hevosille ja ratsastajille, lisäämällä naisellisen kosketuksen jättämättä sassessia, jota niin ylpeänä käytämme.

Nämä voivat olla kauneimpia ratsastushousuja, joita koskaan on tehty ja olemme erittäin ylpeitä heistä. Toivomme, että rakastat heitä myös! "

1 Tuotteet

16 muuta tuotetta samassa kategoriassa: