Charles Owen Kypärä Ayr8 Plus Leather Look Sparkly

Charles Owen Ayr8 Plus Leatherlook Sparkly ratsastuskypärä

Viimeiset tuotteet varastossa
310,48 €

Charles Owen Ratsastuskypärä Ayr8 Plus Leather Look Sparkly. Todella laadukas, turvallinen ja tyylikäs Leather Look -pintainen ratsastuskypärä. Charles Owen Ayr8 Plus Sparkly–ratsastuskypärä on malliltaan matala profiilinen ja siinä on kaunis koristehilein koristeltu keskiosa sekä tyylikäs suoralinjainen lippa.

Väri
Koko

 

Kypärän pintakangas on tyylikästä ja helppohoitoista keinonahkaa (Leather Look). Lisäksi kypärässä on irrotettava ja pestävä sisävuori, jonka voi vaihtaa myös kokonaan uuteen.

Ayr8 Plus Sparkly on Owen -malliston hygieenisin malli, sillä sisävuoren saa täysin irrotettua kuivatusta, puhdistusta ja vaihtoa varten.

Kypärän 10 ilmastointikanavaa takaavat hyvän ilmanvaihdon.

Tyylikäs Leather Look -pinta ja kauniisti kimalteleva koristeglitteri sekä kypärän sulavalinjaisuus tekee siitä todella upean näköisen.

Pehmeissä keinonahkapintaisissa kiinnitysremmeissä  on helppokäyttöinen  lukko sekä 6-pisteen patentoitu GRpx® kiinnityssysteemi. Kiinnitysremmien niskapehmusteet suojaavat niskaa hyvin sekä parantavat kypärän istuvuutta. Kypärä on helppo puhdistaa Owenin omilla kypärän puhdistusaineilla. Charles Owenin kypärät valmistetaan Englannissa.

Huom! Täysin irrotettavan ja paksumman sisävuorensa vuoksi Ayr8 Plus Sparkly -kypärän koko on sopivampi yleensä yhden koon normaalia suurempana kokona. Ayr8 Plus Sparklyn sisävuori on erilainen kuin Ayr8 Plus -mallissa.

TÄYTTÄÄ UUDET TURVALLISUUSMÄÄRÄYKSET!

VG1 01.040 2014-12, Kitemarked to PAS015:2011 and BSEN1384; Certified by SEI to ASTM-merkitty F1163

2 Tuotteet