Tuoteryhmät

St. Hippolyt EQUIGARD 20kg mysli

St. Hippolyt

Tärkkelyspitoisuus vain 3%

Tämä rehu sopii hyvin vatsahaavasta toipuville hevosille. Lisäksi suositellaan luxern haketta tai Pre alpin wieser Cobseja.

Rehujen toimitukset
Toimitamme rehut aina Matkahuollon kautta.

Tiedot

Myymälätuote, verkkokaupasta toimitus 2-4 arkipäivää

46,00 € sis. alv

2,23 € / kg

Kuitupohjainen viljaton mysli, matala sokeri- ja tärkkelyspitoisuus, runsaasti elintärkeitä ravintoaineita. Lisää elinvoimaa ja aktiivista aineenvaihduntaa ylipainoisille ja vaatimattomille hevosille. Soveltuu erityisen hyvin kaviokuumeisille hevosille sekä hevosille joilla on taipumusta EMS, PSSM tai PPID (Cushing) oireyhtymiin, ylirasitus oireisiin tai vatsahaavaan. Viljaton, ei sisällä melassia.

Vaikutus
- edesauttaa insuliinitoiminnan normalisointia sekä hiilihydraatti- ja rasva-aineenvaihduntaa (kohdistettu mineralisointi, yrtit)
- aktivoi energia- ja sokeriaineenvaihduntaa (yrtit, kivennäisaineet, oluthiiva, isomaltoosi)
- varmistaa tasaisen energian vapautuksen ja verensokerin (vähäglykeemiset kuidut, kylmäpuristetut öljyt (pellavan- ja auringonkukansiemen)
- suojaa vatsan ja suoliston limakalvoja (kuidut, pellavansiemen, hiiva kulttuuri)
- tukee painonpudotusta ylipainoisilla hevosilla (sisältää 80% vähemmän tärkkelystä ja sokeria kuin kaura, erityinen mineralisointi)

Käyttö
200-350 g per 100 kg elopainoa päivittäin hyvän raakarehun ja/tai laidunruokinnan ohessa. Energiatarpeen kasvaessa (suorittavat hevoset) yhdistetään esim. StrukturE®, Palatin Høcobs®, Pre Alpin® Aspero, HippoLinol® tai Qelan® (viljaton) tuotteen kanssa. Erityisiin puutostiloihin suositellaan GlucoGard® tai MicroVital® tuotteita. Viljaton EquiGard® soveltuu erityisen hyvin ’korsirehuksi’ toipilasaikana ja yleisesti palautumiseen.

Koostumus
Lämminilmakuivattu alppiheinä (vähäglykeeminen), omenan puristusjäte, sokerijuurikaskuitu, maissinjyvän alkio, pellavansiemen, riisilese, oluthiiva, kauralese, omenasiirappi, kylmäpuristetut öljyt (pellavan- ja auringonkukansiemen, maissinjyvän alkio), yrtit (kamomilla, fenkoli, rosmariini, korianteri, sarviapilansiemen, maarianohdake), kalsiumkarbonaatti, leikattu sinimailanen (lucerna), isomaltoosi (prebioott inen), suola, viinirypäleensiemenuute, valkosipuli, merileväjauhe

1 litra painaa 400 grammaa

Saatavilla myös pellettinä.

Proteiini 9,6%
Raakakuitu 17,0%
Raakarasva 8,0%
Raakatuhka 12,5%
Sulava raakaproteiini 77g/kg
Energia 7,4 Mj/kg
Tärkkelys 3%
Sokeri 6,0%
Kalsium 1,2%
Fossfori 0,5%
Magnesium 0,6%
Natrium 0,5%
Lysiini 0,5%
Metioniini 0,5%
Vitamin A 16,000 IE
Vitamin D3 1,700 IE
Vitamin E 580mg
Vitamin B1 11mg
Vitamin B2 15mg
Vitamin B6 7mg
Vitamin B12 40ug
Biotiini 250ug
Pantoneenihappo 18mg
Koliini 200mg
Niasiini 37mg
Foolihappo 4mg
Rauta 200mg
Sinkki 300mg
Mangaani 300mg
Kupari 85mg
Koboltti 2,0mg
Seleeni 1,2mg
Jodi 2,0mg

Summary

  • Product Name:St. Hippolyt EQUIGARD 20kg mysli
  • By St. Hippolyt
  • Price: 46,00
  • Product Width: 0.00 cm
  • Product Height: 0.00 cm
  • Product Depth: 0.00 cm
  • Product Weight: 20.00 kg
  • Description: Tärkkelyspitoisuus vain 3% Tämä rehu sopii hyvin vatsahaavasta toipuville hevosille. Lisäksi suositellaan luxern haketta tai Pre alpin wieser Cobseja. Rehujen toimitukset Toimitamme rehut aina Matkahuollon kautta.
Path: > > > St. Hippolyt EQUIGARD 20kg mysli
Tuote on lisätty onnistuneesti tuotevertailuun!