Tuoteryhmät

St. Hippolyt MICROVITAL 10kg

St. Hippolyt

Korjaa nopeasti ja tehokkaasti kivennäis- ja hivenainepuutoksia luonnollisilla yhdisteillä. Erityisesti hevosille jotka kärsivät stressistä, sairaudesta, allergiasta tai muusta kehon häiriötekijästä.

Rehujen toimitukset
Toimitamme rehut aina Matkahuollon kautta.

Tiedot

Myymälätuote, verkkokauppatoimitukset 2-4 arkipäivää

190,00 € sis. alv

19,00 € / kg

Hivenaine- ja vitamiiniboosteri 100%:sesti luonnonmukaisista hivenaineista oikeassa suhteessa. Paras mahdollinen laatu maksimaalisen elinvoiman, kiiltävän karvapeitteen, voiman sekä paremman terveyden ja suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Vaikutus
- stabilisoi hevosen psyykkistä tasapainoa (luonnonmukaiset hiven- ja kivennäisaineet, regulatoriset proteiinirakennusaineet, luontainen E-vitamiini)
- stimuloi karvanvaihtoa (orgaaninen sinkki, kupari, mangaani ja seleeni, välttämättömät rasvahapot, oluthiiva, B-vitamiini)
- vahvistaa ihoa ja kavioita (luonnonmukaiset hivenaineet, välttämättömät rasvahapot, yrtit, Chrorella levä, A-, C- ja D-vitamiinit)
- edesauttaa rasittuneiden alueiden uusiutumista (Ω-3 ja Ω-6 rasvahapot, nukleotidit, aminohapot, sekundaariset kasviperäiset aineet)
- vähentää lihasjännitteitä, allergisia oireita ja taipuvuutta tulehduksiin (viinirypäleensiemenuute, luontaiset vitamiinit, luonnonmukaiset hivenaineet)

Käyttö
15-20 g per 100 kg elopainoa päivittäin normaaliruokinnan ohessa. Ei kata hevosen perustarvetta kivennäisaineille. Hylkimisen ehkäisemiseksi, aloitetaan pieninä annoksina kasvattaen annosten kokoa vähitellen kunnes suositeltu annostelu on saavutettu.

Koostumus
Porkkana, oluthiiva, öljysiemenet (pellava, auringonkukka, fenkoli), maissinjyvän alkio, merileväjauhe, mallashiivauute (vierre), herneen valkuainen, kylmäpuristetut öljyt (pellavan- ja auringonkukan siemen, maissinjyvän alkio), omenasiirappi, suola, vehnälese, valkosipuli, viinirypäleensiemenuute, korianteri, lipstikka

Saatavilla myös 3 kilon ämpärinä.

Mukana tuleva mitta on noin 120 grammaa.

Proteiini 18,0%
Raakakuitu 6,0%
Raakarasva 8,0%
Raakatuhka 18,0%
Kalsium 1,8%
Fosfori 0,5%
Magnesium 1,0%
Natrium 1,0%
Vitamin E 2000mg
Vitamin B1 350mg
Vitamin B2 650mg
Vitamin B6 350mg
Vitamin B12 50ug
Biotiini 5000ug
Rauta 2500mg
Sinkki 7500mg
Mangaani 7000mg
Kupari 1000mg
Koboltti 30mg
Seleeni 9,0mg
Jodi 2,0mg

Summary

  • Product Name:St. Hippolyt MICROVITAL 10kg
  • By St. Hippolyt
  • Price: 190,00
  • Product Width: 0.00 cm
  • Product Height: 0.00 cm
  • Product Depth: 0.00 cm
  • Product Weight: 10.00 kg
  • Description: Korjaa nopeasti ja tehokkaasti kivennäis- ja hivenainepuutoksia luonnollisilla yhdisteillä. Erityisesti hevosille jotka kärsivät stressistä, sairaudesta, allergiasta tai muusta kehon häiriötekijästä. Rehujen toimitukset Toimitamme rehut aina Matkahuollon kautta.
Path: > > > St. Hippolyt MICROVITAL 10kg
Tuote on lisätty onnistuneesti tuotevertailuun!