Performance Mash auttaa kisakaudella hyvään ruokahaluun, riittävän nesteen saamiseen, lihasten optimaaliseen toimintaan sekä nopeaan palautumiseen, että suoritukset olisivat mahdollisimman hyviä.

Erityistä huomiota on kiinnitetty Mashin hyvään makuun ja ravintoaineiden imeytymiseen. Usein kovassa rasituksessa hevosten ruokahalu heikentyy ja silloin on erityisen tärkeä panostaa rehujen laatuun. St. Hippolyten pitkälle kehitetyt valmistusprosessit takaavat helpon sulavuuden ohutsuolessa ja luonnonmukaiset vitamiinit sekä hivenaineet ovat helposti hevosten hyödynnettävissä.

Helposti hyödynnettävää energiaa optimaaliseen suoritukseen. Välttämättömät aminohapot lysiini sekä metioniini edesauttavat lihasten kasvattamiseen. Lisäksi mash sisältää korkeita pitoisuuksia antioksidantteja mm. E-vitamiinia ja seleeniä suojaamaan soluja sekä poistamaan vahingollisia aineita. 

Lisätyt nukleotidit (toiminnalliset ravintoaineet) auttavat vähentämään kulumaa ja nopeuttamaan palautumista kisojen tai intensiivisen treenin jälkeen. hevosen lihaksisyo pysyy pehmeänä ja jostavana menettämättä voimaansa. Performance mash sisältää elektrolyyttejä jotka tukevbat hevosen nestetasapainoalisääntyneen hikoilun yhteydessä.Lisäksi tätä voidaan käyttää päivittäin lämpimien kesäkuukausien tai vaativan kisakauden aikana joko korvaamaan normaalia ruokintaa tai lisärehuna.

-nopeaan palautumiseen

-lihasten joustavuuteen

-elektrolyyttejä palauttamaan nestetasapainoa.

Annostus:

Normaalin voimarehun lisänä: 50-200 g / 100 kg elopainoa päivittäin.
Voimarehun korvikkeena: 400-700 g / 100 kg elopainoa päivittäin riippuen tulevasta suorituksesta.
Performance Mash sekoitetaan veteen suhteessa 1: 2, mutta voidaan syöttää myös kuivana.
Varmista aina juomaveden saanti!

Performance Mash on myös helppo ja maukas tapa tarjota nestettä urheilusuorituksen jälkeen. Muutamalla desillä mashilla voit maustaa ämpärillisen vettä.

Koostumus:

ohrahiutale, maissinjyvän alkio, sokerijuurikkaskuitu, sokerijuurikkaan varsi, maissihiutale, täysjyväkaurahiutale, leikattu lämminilmakuivattu alppiheinä, öljypitoiset siemenet (pellavansiemenet, auringonkukan siemenet), Palatin soijapavut *, kylmäpuristetut öljyt (pellavansiemenöljy, auringonkukan siemen, maissinjyvä alkio), mallashiivauute, maissihiutale, omenan puristusjäte, vehnälese , omenasiirappi, oluthiiva, oluthiivauute, suola, merileväkalkki, elektrolyyttejä, viinirypäleen siemenuute
* GMO-vapaa, EU: ssa tuotettu, hydrotermisesti 

Ravintosisältö:

 Raakavalkuainen 12,0%    Kalium 0,40%  
 Raakarasva 10,0%    Kalsium 0,80%  
 Raakakuitu 6,0%    Fosfori 0,55%  
 Tuhka 5,0%    Magnesium 0,30%  
 Tärkkelys 32,0%    Natrium 0,60%  
 Sokeri 6,0%    Kloridi 0,50%  

Lisäaineet kg rehua/kg

 A-vitamiini 12 000 IU    biotiini 330 mcg  
 D3-vitamiini 1,250 IU    Pienimolekyylipainoiset peptidit 3 000 mg  
 E-vitamiini 430 mg    PSB®-kompleksi (nukleotidit) 1,800 mg  
 B1-vitamiini 170 mg    Kalsium-D-pantotenaatti 20 mg  
 B2-vitamiini 330 mg    Koliinikloridi 740 mg  
 B6-vitamiini 165 mg    Nikotiinihappo 60 mg  
 B12-vitamiini 60 mcg    Foolihappoa 4 mg  

Orgaaniset hivenaineet:

 Rauta 80 mg    Koboltti 2,0 mg  
 Sinkki 180 mg    Seleeni 0,7 mg  
 Mangaani 150 mg    Jodi 1,2 mg  
 Kupari 35 mg  

2 Tuotteet

16 muuta tuotetta samassa kategoriassa: