Bodenseetä ympäröivän alueen arvokkaat ruohot ja yrtit välittävät yhdessä kehäkukan ja ruiskaunokin terälehtien sekä öljypitoisten siementen kanssa laajan paletin elinvoimaa lisääviä komponentteja.

Glyx-Wiese Müsli on kuitupohjainen mysli, joka tarjoaa suuria määriä helposti sulavia kuituja sekä luonnollisia orgaanisesti sidottuja vitamiineja sekä kivennäis- ja hivenaineita. Suuri kasvien kirjo takaa lisäksi runsaan määrän sekundaarisia kasvisaineita.

Kevyesti litistetyt kullankeltaiset pellavansiemenet edistävät ruuansulatusta ja antavat kiiltoa karvapeitteelle. Glyx-Wiese Müsli ei sisällä viljaa eikä melassia ja soveltuu siksi hevosille, jotka kärsivät aineenvaihdunnan ongelmista.

Glyx-Wiese Müsli soveltuu kaikille hevosille erityisen koostumuksensa ansiosta ja tuo arvokkaan lisän päivittäiseen ruokintaan.

Kivennäis- ja hivenainetarpeiden kattamiseksi tulee lisäksi käyttää ravintolisää, joka on sopeutettu sen maaperän olosuhteisiin, jossa päivittäinen karkearehu on kasvatettu (esim. Gemüse-Kräüter-Mineralien tai NaturMüsli yrteillä).

Koostumus

Ruoho- ja yrttivalikoima paikallisilta niityiltä, ruiskaunokinlehti, kehäkukanterälehti, yrtit, kuivattu omena, auringonkukansiemen, murskattu pellavansiemen, hapatettu porkkana, viinirypäleensiemenuute.

Vaikutus
  • parantaa ruokahalua (lajien monikirjoisuus, yrtit, aromaattinen tuoksu, hapatettu porkkana, kuivattu omena)
  • tukee ja edes autta hevosen suoliston toimintaa (sulavat kuidut, erittäin hygieninen laatu, kevyesti litistetty pellavansiemen, omenakuitu)
  • parantaa  energian vapautumista kuidun sulamisen kautta ohutsuolessa (lajien monikirjoisuus, yrtit, öljypitoiset siemenet)
  • parantaa ja edesauttaa syljen tuotantoa (pitkä pureskeluaika, aromaattinen tuoksu, yrtit)
  • parantaa ja tasapainottaa aineenvaihduntaa (viljaton ja melassiton, luonnonmukaiset hiven- ja kivennäisaineet)
Käyttö

100-150 g per 100 kg elopainoa päivittäin karkearehun lisäksi.
Huom: Ei lisätty vitamiineja tai kivennäisaineita eikä siksi kata hevosen perustarvetta vitamiineille ja kivennäisaineille. Gemüse-Kräuter-Mineralen®, AGROBS® NaturMineral tai mm. NaturMüsli yrteillä täydentää ruokinnan.

Paperisäkki 15 kg

Ravintoaineet
Raakavalkuainen 11,0 % Tärkkelys 2,6 %
Raakarasva 5,5 % Sokeri 7,5 %
Raakakuitu 20,0 % Fruktaani 4,9 %
Tuhka 5,5 %
Kalsium 0,35 %
Sulava raakavalkuainen 95 g/kg Fosfor 0,35 %
Sulava energia 8,5 MJ/kg Magnesium 0,25 %
Muuntokelpoinen energia 7,2 MJ/kg Natrium 0,05 %
Luonnollinen hivenainekoostumus (keskimääräiset arvot) per kilo
Sinkki 80 mg Kupari 10 mg
Mangaani 100 mg Seleeni 0,1 mg
3 Tuotteet

16 muuta tuotetta samassa kategoriassa: