Tuoteryhmät

Veredus Carbon Gel Vento etujalan jännesuojat

Veredus

Anatomisesti muotoillut etujalan jännesuojat, jossa innovatiivinen kaksisuuntainen hengittävyys. Ylimääräinen lämpö kulkeutuu hevosen jalasta ulospäin ja raikas ilma alhaalta ylöspäin. Ilma vaihtuu siis horisontaalisesti ja vertikaalisesti.

Taattua Italialaista laatua!

Värit: Musta ja ruskea.

Tiedot

Kokoja myymälässä, verkkokauppa toimitukset 2-10 arkipäivää!

189,00 € sis. alv

Anatomisesti muotoillut CARBON GEL jännesuojat etujalkoihin. Erittäin ohut ja istuu kuin “hansikas” hevosen jalkaan. Muotoilussa on otettu myös huomioon, että suojan yläosa antaa hevosen polvelle mahdollisimman paljon tilaa. Suojassa on kaksi osaa, joissa on eri paksuus ja joustavuus. Syy jakoon on puolikova polyuretaani ja suojan takana oleva X-muotoinen kova polyuretaani. Takaosan X-kuori on hiilikuitua, joka on erittäin kestävä, suojaava sekä kevyt materiaali. Suojan sisäosa on pehmeää geelimäistä materiaalia. Tämä geelimäinen materiaali on kerrostettu hevosen vuohisnivelen päällä, jolloin se tarjoaa lisä suojaa ja mukavuutta. Suojat ovat erittäin helpot ja nopeat käyttää. Kiinnitys on kahdella napilla, jotka ovat erittäin vahvat. Mallin on kehittänyt huippuratsastaja Scott Brash Veredus joukkueessa. Hän on voittanut mm. Rolex Grand Slam kilpailun.

Suojien käyttöikä pitenee jopa vuosilla, kun niitä hoitaa hyvin. Suojat kannattaa käytön jälkeen harjata kurasta tai pyyhkiä pölystä. Vereduksen suojat voit myös pestä käsin vedellä 30 asteessa.

Video:

Summary

  • Product Name:Veredus Carbon Gel Vento etujalan jännesuojat
  • By Veredus
  • Price: 189,00
  • Product Width: 0.00 cm
  • Product Height: 0.00 cm
  • Product Depth: 0.00 cm
  • Product Weight: 0.00 kg
  • Description: Anatomisesti muotoillut etujalan jännesuojat, jossa innovatiivinen kaksisuuntainen hengittävyys. Ylimääräinen lämpö kulkeutuu hevosen jalasta ulospäin ja raikas ilma alhaalta ylöspäin. Ilma vaihtuu siis horisontaalisesti ja vertikaalisesti. Taattua Italialaista laatua! Värit: Musta ja ruskea.
Path: > > > Veredus Carbon Gel Vento etujalan jännesuojat
Tuote on lisätty onnistuneesti tuotevertailuun!