Korkealaatuiset takajalansuojat, joissa huipputekniset ominaisuudet. Suojat ovat hiilikuitua, suunnittelussa on otettu huomioon hevosen jalan anatomia, jolloin mm. ilmanvaihto on hyvä. Kun jalkojen lämpötila pysyy mahdollisimman tasaisena, jalkoihin kohdistuu vähemmän rasitusta. Suojat on suunniteltu niin, että ne antavat mahdollisimman hyvän liikkuvuuden hevosen jaloille.

Suojassa on sisäpuolella geelikerros, joka vaimentaa iskuja. Suojan sisävuori on tehty kahdesta eri kerroksesta, sisäpinta on pehmeää ja ilmavaa AEROX -mikroperformoitua neopreenia ja ulkopinta on erittäin ilmavaa 3D MESH -verkkokangasta. Suojassa on kaksisuuntainen ilmanvaihto, vaaka- (horisontaalinen) ja pystysuuntainen (vertikaalinen).

Safe the Sheep mallisto on synteettistä lampaankarvaa.

Synteettinen materiaali on helppo pitää puhtaana ja se kuivuu nopeammin, kuin aito lampaankarva. Suojat pitävät paremmin muotonsa sekä pehmeytensä ja säilyvät pidempään siistin näköisinä. Synteettinen karva ei muuta väriään.

Suojat kiinnitetään kahdella nepparilla, joissa on myös vähän säätövaraa.

Suojien käyttöikä pitenee jopa vuosilla, kun niitä hoitaa hyvin. Suojat kannattaa käytön jälkeen harjata kurasta tai pyyhkiä pölystä. Etenkin karvaosasta kannattaa aina harjata irtolika heti pois. Vereduksen suojat voit myös pestä käsin vedellä 30 asteessa.

Väreinä: musta ja ruskea.

10 Tuotteet

Saatat pitää myös

8 muuta tuotetta samassa kategoriassa: