ynovium Gastrosafe suojaa vatsan seinämää ja tukee vatsan normaalin happamuuden ylläpitämistä. Lisäksi se stimuloi suoliston toimintaa. Auttaa estämään ja parantamaan mahahaavoja. Edistää parempaa rehun saantia.

KÄYTTÄÄ.

    Auttaa estämään ja parantamaan mahahaavoja.
    Edistää parempaa rehun saantia.
    Hevoset, jotka ovat herkkiä mahahaavoille.
    Kilpailuhevoset.
    Huonosti syövät hevoset.
    Hevoset, joilla on maha-suolikanavan vaikeuksia.


Ainesosia.

Kalsium: Nämä mineraalit ovat luiden tärkeimmät ainesosat (98% kalsiumista sisältyy luihin ja hampaisiin ja 85% fosforiin), mutta ne toimivat myös useissa kemiallisissa reaktioissa katalyyttien sisällä, etenkin neuro-transmissioon ja lihaksen supistukseen osallistuvissa. .

Magnesium: Vaikuttaa luiden kalsiumkiinnitykseen. Kasvua koskevat toimet Toimenpide hermoimpulssien siirtoon. Toimenpiteet lihasten supistumisessa ja sykkeen hallinnassa (lihasrelaksantti). Osallistuminen immuniteettiin - anti-stressi.
Anti-allerginen. Anti-inflammatoriset. Thermo-säädin. Katalyytti useille metabolisille reaktioille. Tarpeet kasvavat tietyissä tilanteissa: Kasvu. Stressi. Intensiivinen kuntoilu. Kestävyys.
Tärkeimmät luonnolliset magnesiumlähteet: merisuola. Rehu.
60% kehon magnesiumista löytyy luista. Loppuosa on veressä ja pehmytkudoksissa, missä sitä tarvitaan lihaksen toimintaan ja entsymaattisiin reitteihin. Se tukee adrenergistä, kilpirauhasen ja lisäkilpirauhasen toimintaa

 

Treoniini: Lihasten anabolismi Kollageenin muodostumisen jänne, luut. Hampaiden muodostuminen. Olennaista kasvulle. Treoniini on välttämätön aminohappo hevosille. Urheiluhevoset tai hevoset, joiden aineenvaihdunta on korkeaa, tarvitsevat enemmän kuin istuvia hevosia.

Soija

Merileväuutetta

Fructo-oligosakkaridit (prebiootit)

glutamiini

Kaoliini.

HALLINTO.


Rehun kautta

    Hevonen, poni ja varsa: Lisää 2-3 kertaa 25 g päivittäin rehuun.
    60 ml: n mitta sisältää 50 grammaa.
4 Tuotteet

8 muuta tuotetta samassa kategoriassa: