Black Balance on kehitetty tukemaan hevosten suoliston hyvinvointia ja palauttamaan suoliston mikrobiomi mahdollisimman lähelle sen luonnollista tilaa. Tuotteen pohjana on käytetty Hufulac-ravintolisää, joka on kehitetty ja patentoitu ihmiskäyttöön. Black Balance on tehokas ja luonnollinen polyfenoliyhdiste eläinten mikrobiomin hyvinvointiin. Puusta eristettyjen voimakkaiden fenolien tehokkuus on kliinisesti osoitettu yliopistotason tutkimuksissa. Vaikuttava aine HUFULAC ®️.

Annostele 3 keksiä päivässä.

Koirien ja hevosten vatsan sekä suoliston hyvinvointiin

Miten Black Balancella on mahdollista vaikuttaa eläimen päivittäiseen hyvinvointiin?   
1. Parantaa suoliston mikrobiomin toimintaa
2. Ravintoaineiden imeytymisen tehostaminen ruoansulatuskanavassa
3. Raskasmetallien ja vapaiden radikaalien poistaminen
 
Black Balance valmistetaan koivusta saatavasta lignofenolista, johon lisätään pakurikääpää tuotteen fulvohappopitoisuuden kasvattamiseksi. Black Balance on kehitetty tukemaan eläinten suoliston hyvinvointia ja palauttamaan suoliston mikrobiomi mahdollisimman lähelle sen luonnollista tilaa. Tuotteen pohjana on käytetty Hufulac-ravintolisää, joka on kehitetty ja patentoitu ihmiskäyttöön.
Black Balancessa on hurjat määrät polyfenoleita, (11240mg/ 100g), jotka osallistuvat ravinteiden tehokkaaseen kuljettamiseen.
 
Ainesosat:
Koivu- ja pakurikääpäuute, polyfenolit, kinonit, humushappo, fulvohappo, kivennäisaineet.
Black Balance on ligniinirikkaista kasvikunnan lähteistä jalostettu polyfenoliyhdiste, joka on valmistettu helposti annosteltavaksi ja hyvänmakuiseksi keksiksi. Black Balance edistää eläimen suoliston ja vatsan normaalia toimintaa yhdessä monipuolisen -ja tasapainoisen ruokinnan kanssa.
 
Käyttöohje:
Black Balance annostellaan eläimen painon mukaan.
Koirat:
Keskikokoisille ja suurille koiraroduille 1 keksi/päivä. Pienille koiraroduille ½ keksiä päivässä.
Hevoset:
3 keksiä päivässä ( 1 keksi, 3 kertaa päivässä )
Säilytys:
Säilytä kuivassa tilassa ja huoneenlämmössä. Säilytä lasten ulottumattomissa.
7 Tuotteet

16 muuta tuotetta samassa kategoriassa: