SUN - Feeder B - vitamiivalmiste, jossa ei ole lisättyä sokeria

o B1-, B2-, B6- ja B12-vitamiinit
o Lisätty A-, D- ja C-vitamiinit
o Tukemaan ruokintaa läpi vuoden

Nimensä mukaan tuote sisältää tärkeitä vitamiineja, joita saadaan riittävästi auringosta ja laidunruohosta. Kuitenkin Sun Feeder B on tärkeä antaa kesä aikanakin, jos hevonen ei laidunna, hevonen loimitetaan tai se on päivät tallissa, jolloin näiden vitamiinien tarve ei tyydyty. Sisäruokintakaudella näiden vitamiinien tarve on turvattava vitamiinilisäruokinnalla. Tämän täyttää täydellisesti Sun Feeder B.

SUN- Feeder B:tä käytetään silloin, kun rehun B- vitamiinipitoisuus ei riitä tyydyttämään hevosen tarvetta tai suoliston epätasapaino häiritsee B-vitamiinin tuottoa. A-, D- ja C-vitamiinit ovat tärkeitä vitamiineja koko sisäruokintakauden. Varsat hyötyvät D-, ja C- vitamiinista.

Suoliston ollessa tasapainossa paksusuolen terve mikro-organismit tuottavat suurimman osan B-vitamiineista. Epätasapainoon johtavia tilanteita ovat esim. kova rasitus, kuljetukset, stressi ja keväisin ja syksyisin tapahtuva karvanvaihto tai sairaudet. B-vitamiinit ovat vesiliukoisia ja ne eivät kerry elimistöön, vaan ylimääräinen poistuu elimistöstä virtsan mukana.

B- vitamiini on tärkeää mm. verisolujen tuotannolle ja se vaikuttaa välillisesti hapenottokykyyn. Hiilihydraattien ja proteiinien hyväksikäytössä B- vitamiineilla on suuri merkitys. B12- vitamiinia tarvitaan mm. rakennusaineena punasoluille ja aminohapoille. B1- vitamiini vaikuttaa suuresti suorituskykyyn. B6- vitamiini on mukana aminohappojen muodostamisessa, energiatuotannossa ja keskushermoston toiminnassa. B2-vitamiini vaikuttaa suuresti energiatuotantoon sen lisäksi se osallistuu hermoston toimintaan ja vaikuttaa kasvu- ja terveystekijänä. Lisäksi A-, D- ja C-vitamiinit tukevat energia-aineenvaihduntaa ja immuunijärjestelmää.

A-, D- ja C-vitamiinit ovat tärkeitä vitamiineja koko sisäruokintakauden. Nimensä mukaan tuote sisältää tärkeitä vitamiineja, joita saadaan riittävästi kesällä. Kuitenkin, jos hevonen ei laidunna, se loimitetaan tai se on päivät tallissa, niin näitä vitamiineja tarvitaan läpi vuoden. Varsat hyötyvät D-, ja C- vitamiinista.

A-vitamiini vaikuttaa moneen toimintoon kehossa. Se vaikuttaa ihon ja karvan laatuun sekä limakalvoihin. A-vitamiini tukee immuunijärjestelmää ja energia-aineenvaihduntaa. Sen on todettu vaikuttavan hedelmällisyyteen, kasvuun ja hämärännäkökykyyn.

3 Tuotteet

8 muuta tuotetta samassa kategoriassa: