Yhteystiedot

Suomen Ratsutarvike

Pitkämäenkatu 6
20250 Turku

Myymälä sijaitsee Manhattanin liikekeskuksen takana. Myymälän oven vieressä sekä talon ympärillä on paljon ilmaisia parkkipaikkoja.

Myymälä avoinna

ma-pe 10-18
la 10-15
su suljettu

Sunnuntaisin auki sopimuksen mukaan. Sovi aika soittamalla 0447173900/Jaana Luotola, muutamaa päivää aikaisemmin.

Tervetuloa!

***

Asiakaspalvelumme auttaa

Voit ottaa meihin yhteyttä monella eri tapaa. Viestiä jättäessä muista laittaa mukaan yhteystietosi sekä mahdollinen tilausnumero, mikäli haluat lisätietoja tilauksesta. Huom! Chat -palvelussa sekä puhelimessa on ajoittain ruuhkaa, mutta pyrimme vastaamaan mahdollisimman nopeasti.

Sähköposti: info(at)suomenratsutarvike.fi

Puhelin: 045 3580 889

Yhteydenottolomake: Klikkaa tästä lomakkeeseen

Viesti Facebook Messengerin kautta: Avaa messenger

Viesti Chatin kautta: Verkkokaupan asiakaspalvelun Chat

Haluamme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua ja helpon mahdollisen ostokokemuksen. Jos et löydä jotain sivuiltamme tai haluat lisätietoja, niin ota yhteyttä!

Jaana Luotola

Jaana Luotola
Myynti, satuloiden sovitukset ja asiakaspalvelu


044 7173 900
jaana(at)suomenratsutarvike.fi

Taina NyströmTaina Nyström
Myynti ja asiakaspalvelu
Reetta LuotolaReetta Luotola
Huolto ja logistiikka
Kim Degenhardt

Kim Degenhardt
Yrittäjä, TJ
Myynti, markkinointi ja yhteistyösopimukset


040 5414 704
kim(at)suomenratsutarvike.fi

Maksutavat myymälässä

Rerurs bank rahoitusVoit maksaa myymälässämme perinteisesti käteisellä, luottokorteilla sekä Visa Electron -korteilla, poislukien Diners ja American Express.

Ostoksien rahoitus onnistuu Resurs Bankin kautta. Saat ostoksesi heti mukaan ja lasku toimitetaan kotiisi. Näin voit valita sinulle parhaiten sopivan maksuajan. Lue lisää rahoituksesta.

Suomen Ratsutarvike

Suomen Ratsutarvike on perustettu vuonna 2008 ja me olemme luotsanneet yritystä syksystä 2014. Visiomme on maahantuoda ja myydä laadukkaita sekä turvallisia tarvikkeita ratsastajille, ohjastajille sekä hevosille. Pitkäaikaiset yhteistyökumppanit takaavat nopeat toimitusajat sekä kilpailukykyiset hinnat. Pyrimme pitämään monipuolista valikoimaa ja palvelemaan kaikkia ikään ja kokoon katsomatta.

Meiltä ostavat lukuisat hevosharrastajat, kilpailijat ja hevosen kanssa töitä tekevät ammattalaiset, jotka haluavat kestäviä ja turvallisia tuotteita. Toteutamme myös erikoistilauksia eri seuroille, talleille ja ratsastuskouluille.

Olemme suomalainen perheyritys, jolle asiakkaan palveleminen on ykkösasia. Pyrimme toimittamaan tilaukset mahdollisimman nopeasti ja mikäli viivästyksiä tapahtuu tiedotamme asiasta puhelimitse tai sähköpostilla. Myymälässämme Turussa Manhattanilla pääset kokeilemaan ja sovittamaan tuotteita.

Tervetuloa!


Product successfully added to the product comparison!