Yhteystiedot

Suomen Ratsutarvike Turku ja Verkkokauppa

Pitkämäenkatu 6
20250 Turku

Myymälän löydät Manhattanin takana sijaitsevassa liikerakennuksessa. Myymälän oven vieressä sekä talon ympärillä on paljon ilmaisia parkkipaikkoja.

Puhelin: 045 3580 889 (arkisin 10-16)

Myymälä avoinna

ma-pe 10-18
la 10-15
su suljettu

Poikkeavat aukioloajat

***

Suomen Ratsutarvike Vantaa

Petikontie 1 A 1
01720 Vantaa

Myymälään eteen pääset ajamalla Unikulman talon ja toisen liikerakennuksen välistä sisäpihalle. Myymälän edessä löytyy ilmaisia parkkipaikkoja.

Puhelin: 045 7874 4933 (arkisin 11-16)

Myymälä avoinna

ma-pe 11-18
la 10-15
su suljettu

Poikkeavat aukioloajat

Asiakaspalvelumme auttaa

Voit ottaa meihin yhteyttä monella eri tapaa. Viestiä jättäessä muista laittaa mukaan yhteystietosi sekä mahdollinen tilausnumero, mikäli haluat lisätietoja tilauksesta. Huom! Chat -palvelussa sekä puhelimessa on ajoittain ruuhkaa, mutta pyrimme vastaamaan mahdollisimman nopeasti.

Sähköposti: info(at)suomenratsutarvike.fi

Puhelin: 045 3580 889 (arkisin 10-16)

Yhteydenottolomake: Klikkaa tästä lomakkeeseen

Viesti Chatin kautta: Verkkokaupan asiakaspalvelun Chat

Jaana Luotola
Turun ja Vantaan myymälät


puh: 044 7173 900
jaana(at)suomenratsutarvike.fi

Maksutavat myymälässä

Voit maksaa myymälässämme perinteisesti käteisellä, luottokorteilla (mm. American Express) sekä Visa Electron -korteilla, poislukien Diners.

Ostoksien rahoitus onnistuu Resurs Bankin kautta. Saat ostoksesi heti mukaan ja lasku toimitetaan kotiisi. Näin voit valita sinulle parhaiten sopivan maksuajan. Lue lisää rahoituksesta.

Suomen Ratsutarvike

Suomen Ratsutarvike on perustettu vuonna 2008 ja me olemme luotsanneet yritystä syksystä 2014. Visiomme on maahantuoda ja myydä laadukkaita sekä turvallisia tarvikkeita ratsastajille, ohjastajille sekä hevosille. Pitkäaikaiset yhteistyökumppanit takaavat nopeat toimitusajat sekä kilpailukykyiset hinnat. Pyrimme pitämään monipuolista valikoimaa ja palvelemaan kaikkia ikään ja kokoon katsomatta.

Meiltä ostavat lukuisat hevosharrastajat, kilpailijat ja hevosen kanssa töitä tekevät ammattalaiset, jotka haluavat kestäviä ja turvallisia tuotteita. Toteutamme myös erikoistilauksia eri seuroille, talleille ja ratsastuskouluille.

Olemme suomalainen perheyritys, jolle asiakkaan palveleminen on ykkösasia. Pyrimme toimittamaan tilaukset mahdollisimman nopeasti ja mikäli viivästyksiä tapahtuu tiedotamme asiasta puhelimitse tai sähköpostilla. Myymälässämme Turussa Manhattanilla pääset kokeilemaan ja sovittamaan tuotteita.

Tervetuloa!