Tuotemerkit

 • Absorbine

  Absorbine

  Absorbine - Hevosmaailman luotettavin merkki yli 120 vuotta

  Monet alkuperäiset tuotteet, mukaan lukien Absorbine -linimentti on edelleen myynnissä. Sarjan tuotteet ovat keskittyneet hevosen, karjan ja lemmikkieläinten hoitoon.

  Hevoselle löytyy hoitotuotteet, hyönteiskarkotteet, lihas- ja kavion hoitoaineet, nahan puhdistus- ja hoitoaineet. Absorbine on W.F. Youngin suurin tuotesarja.

 • Acavallo

  Acavallo

  Acavallo - Hevosen hyvinvointiin ja suojaamiseen

  Italilainen Acavallo perustettiin vuonna 2003 ja yrityksestä tuli nopeasti kansainvälisesti tunnettu, huippuosaamisesta sekä laadukkaista tuotteista.

  Acavollon päätuote on terapeuttinen geelialusta, joka parantaa satulan istuvuutta hevosen selkään. Samalla geeli auttaa suojaamaan selkälihaksia iskuilta. Geelialustaa on useita malleja, josta varmasti löytyy ratkaisu jokaiselle hevoselle. Yritys valmistaa myös jalustimia, satulahuopia, satulan suojia, satulavöitä, suojia, chapsejä sekä erilaisia geeli-lisätarvikkeita.

  Tuotteita yrityksellä on noin 100 ja niitä myydään yli 40 maassa. Hienoista innovaatioista kertoo myös lukuisten patenttien lista.

 • Ani-Mixi

  Ani-Mixi

  Ani-Mixi öljypellava - suolistovaivojen ehkäisyyn ja hoitoon

  Ani-Mixi on ravitalli Pia Huusarin kehittämä ja valmistama Öljypellava -tuotesarja. Sarja on täysin suomalainen raaka-aineitaan myöden ja lyönyt itsensä hienosti läpi ravimaailmassa.

  Tuotteet ovat monipuolisia ja sisältävät musiinin lisäksi arvokasta kuitua ja valkuaista, sekä runsaasti omega-3 rasvahappoa sisältävää pellavasiemenöljyä, jonka vaikutus näkyy selvimmin karvan kiiltona.. Tuotteita voit käyttää hevosille, nautaeläimille sekä koirille.

 • Anicol

  Anicol

  Anicol valmistaa laadukkaita tuotteita eläinten suolisto-ongelmiin. Anicol haluaa olla markkinoiden ykkönen maitohappobakteeri- sekä Sc. boulardii -tuotteissa. Anicolin tuotteet eivät sisällä mitään muita vaikuttavia aineksia kuin maitohappobakteeria, etsyymeitä ja Sc. Boulardia.

  Anicolin kehittämällä valmistustavalla nämä ainekset eivät tarvitse ylimääräisiä lisäaineita. Tämä kehitetty valmistustapa pohjautuu vuonna 1980 aloitettuihin tutkimukseen. Näin kaikki Anicolin tuotteet auttavat suolistoa toimimaan luonnollisella tavalla ja varsinkin silloin kun suolisto ei jostain syystä pysty toimimaan kunnolla.

 • Animo

  Animo

  Animo on Italialialainen tuotemerkki jonka korkealaatuiset tuotteet valmistetaan myös Italiassa.

 • Ariat

  Ariat

  Ariat - ratsastussaappaat, ratsastusjalkineet ja ratsastusvarusteet

  Ariatin perusti Beth Cross ja Pam Parker vuonna 1992. He näkivät mahdollisuuden mullistaa hevosjalkinemarkkinat ja alkoivat kehittimään edistyksellisiä ja urheilullisia jalkineita. Lähtökohtana oli parantaa ratsastajan suorituskykyä ratsastuksen aikana. Mikä parasta jalkineet olivat ja ovat edelleen erittäin istuvat sekä mukavat jalassa.

  Ensimmäiset Ariatin ratsastussaappaat toimitettiin vuonna 1993, ratsastajille koekäyttöön. Ratsastusvaatteet lansaarattiin vuonna 2004. Nykyään Ariat tarjoaa täyden valikoiman ratsastusjalkineita sekä ratsastusvaatteitan. Tuotteita myydään yli 40 maassa. Ariat on yksi suurimmista ratsastustuotemerkeistä maailmassa.

 • Aviform

  Aviform

  Aviform - lisärehut hevosille sekä koirille jo vuodesta 1977

  Yli 40 vuoden ravitsemuksellinen tuoteosaaminen on opettanut, että meillä on vaatimuksena täydellinen avoimuus ainesosien sekä määrien suhteen. Näin sinä voit varmistua, että hevosesi saa täsmälleen mitä tarvitaan.

  Tuotteidemme suorituskyvyn ja puhtauden varmistamiseksi emme koskaan käytä tarpeettomia lisä- tai täyteaineita missään tuotteissamme.

  Kaikki tuotteemme valmistetaan UFAS (Universal Feed Assurance Scheme - UFAS 6029) akkreditoidussa tehtaassa, Wymondhamissa, Norfolkissa, Iso-Britanniassa.

 • B//Vertigo

  B//Vertigo

  B//Vertigo on norjalaisen kilparatsastajan Siv Gunhild Waldeland suunnittelema merkki, ja se tarjoa hyvänäköisiä ja laadukkaita tuotteita ratsastukseen. Mm. B-Vertigon ratsastushousut ovat todella suosittuja hyvän istuvuutensa ansiosta. Myös paidat, liivit ja takit saavat kiitosta hengittävyydellään ja käytännöllisyydellään. B- Vertigon tuotteet kestävät aikaa ja ovat klassisen tyylikkäitä.

 • Back on Track

  Back on Track

  Back on Track on tuotesarja hevosten, koirien sekä ihmisten nivelten ja lihasten hyvinvointiin. Back on Track myy nivel- ja lihassuojia, jotka ovat valmistettu Welltex-kankaaseen.

  Welltex-kankaaseen sulautetut keraamiset hiukkaset heijastavat ruumiinlämpöä takaisin infrapuna-aaltoina. Lihakseen heijastuva lämpö vähentää lihasjännityksiä ja lisää verenkiertoa jolloin myös palautuminen esimerkiksi vammoista nopeutuu.

 • Bates satulat

  Bates satulat

  Bates satuloissa yhdistyy markkinoiden paras muokattavuus ja jälleenmyyntiarvo

  Kaikki uudet satulat on varustettu Cair -ilmapaneeleilla ja helposti vaihdettavalla etukaarella. Satulan sopivuutta voidaan  myös muokata lisäpaloilla, joita asetellaan niille erikseen varattuihin taskuihin. Näin satula muokkautuu helposti muuttuvien tarpeiden mukaisesti. Bates -satuloissa on 10 vuoden takuu rungolle ja 2 vuoden takuu ilmapaneeleille.

  Koko Bates satulamallisto on tilattavissa kauttamme. Monipuoliset rahoitusmahdollisuudet!

  Satulansovitukset, muokkaukset ja lisätarvikkeet. Kysy lisää, katso yhteystiedot

 • Beris

  Beris

  Beris -kuolaimet valmistetaan käsityönä Saksassa korkeiden laatustandardien mukaisesti, nikkelivapaita.

 • Black Horse

  Black Horse

  Kotimainen ja luotettava Black Horse -hevosrehut

  Kotimaiset Black Horse -hevosrehut on suunniteltu Suomessa olevien hevosten tarpeisiin, kaikille roduille, kaikissa elämänvaiheissa. Samasta tuotesarjasta löydät myös hoitotuotteita sekä lisäravinteita. 

  Yksi myydyimmistä tuotteista on Valmentajien treenimentti, linimentti, joka todella toimii ja auttaa nopeaa palautumiseen.

 • Bombers

  Bombers

  Bombers kuolaimet valmistetaan käsityönä. BOMBERS kuolaimet on valmistettu "Sweet Iron" -metalliseoksesta, missä on ainutlaatuisia ja korkealla lämmöllä kuumennettuja sinisen värisiä alueita. Bombersin metalliseos poikkeaa kuitenkin ruostumattomasta teräksestä ollen hevoselle "pehmeämpi" ja tasalämpöisempi materiaali. Makea raudanmaku stimuloi hevosen syljen eritystä, joka toimii ns. voiteluaineena.

 • Borstiq farm AB

  Borstiq farm AB

  Ruotsalainen Borstiq farm AB valmistaa hevostarvikkeita ja aloitti toimintansa vuonna 1998. Yritys toimittaa tuotteitaan Etelä-Ruotsissa toimivasta tehtaastaan laajalti ympäri maailmaa.

  Borstiqin valmistamat harjat ovat todella suosittuja. Harjat valmistetaan tarkoin ja huolella valituista luonnonmateriaaleista. Näin laatu ja kestävyys voidaan varmistaa loppukäyttäjälle!

 • Bucas

  Bucas

  Bucas on perustettu vuonna 1981 Irlannin Corkissa. Bucas on osannut yhdistää pitkän irlantilaisen hevosperinteen ja uusimman teknisen kehitykseen. Tästä osaamisesta ja kokemuksesta on syntynyt laaja valikoima innovatiivisia ja teknisesti kehittyneitä tuotteita.

  Bucasin lähtökohta tuotekehityksessä on hevosten, hevosten omistajien sekä ratsastajien hyvinvointi. Myös tuotteiden laatuvaatimukset ovat erittäin korkeat ja se kyllä näkyy kaikissa Bucasin tuotteissa.

 • Carr & Day & Martin

  Carr & Day & Martin

  Englantilainen Carr & Day & Martin on maailman vanhin hevosten hoitotuotteita valmistava yritys. Yritys on perustettu jo vuonna 1765. Kuningas Yrjö IV otti yrityksen hovihankkijakseen ja tätä statusta yritys on ylläpitänyt tähän päivään asti. Hoitotuotteita löytyy kavioille, turkille, nahalle sekä yleisesti hyvinvointiin.

 • Cavallo

  Cavallo

  Cavallo perustettiin vuonna 1978 Bad Oeynhausenissa Saksassa. Pian sen jälkeen, kun Cavallo perustettiin, siitä tuli ratsastussaappaiden markkinajohtaja ja se on nykyään yksi kansainvälisistä hevosurheilun merkittävimmistä tuotemerkeistä. Cavallo valmistaa myös muodikkaita ja erittäin laadukkaita ratsastusvaatteita joista erityisesti ratsastushousut ovat jo vuosikymmeniä olleet vaativimpienkin kilparatsastajienkin makuun.

 • Cavallo Hoof Boots

  Cavallo Hoof Boots

  Cavallo on maailman johtava bootsien valmistaja, Cavallo on kengättömälle hevoselle laadukkain valinta.

 • Charles Owen

  Charles Owen

  Maailmankuulu Charles Owen juhli 100-vuotista historiaansa vuonna 2011. Yritys tunnetaan maailmalla johtavana ratsastustarvikkeiden valmistajana. Kun Charles Owen itse perusti yrityksen vuonna 1911, hänen tehtävänsä oli tuottaa ratsastustarvikkeita turvallisuuden parantamiseksi hevosurheilussa. Nyt Charles Owenin pojanpoika Roy Burekin johdolla yrityksen visio on pysynyt samana ja toiminta on laajentunut entisestään.

 • Chevaline

  Chevaline

  Saksalainen Chevaline valmistaa laadukkaita hoitotuotteita hevosille.

 • Chia de Gracia

  Chia de Gracia

  Luonnonmukaisia lisäravinteita hevosellesi

  Chia de Gracia suomalainen rehualan yritys, joka tuo maahan ja valmistaa erilaisia luonnonrehuja sekä lisäravinteita hevosille ja koirille. Chia de Gracia on ensimmäinen suomalainen rehualanyritys, jonka pakkauksille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton arvostettu Design from Finland-merkki.

  Chia de Gracia on Elintarvikevirasto Eviraan rekisteröitynut rehualan toimija, joka noudattaa toiminnassaan Suomen ja EU-alueen rehuvaatimuksia. EU edellyttää tietyin poikkeuksin kaikilta rehualan toimijoilta kyseistä rekisteröintiä. Rehualan toimijoita ovat mm. rehujen valmistajat mukaan lukien rahtisekoittajat, kaupan porras, maahantuojat, varastointiliikkeet ja kuljetusliikkeet.

 • Covalliero

  Covalliero

  Covalliero on saksalainen tuotemerkki, joka on tyylikäs ja muodikas ja jossa yhdistyy samalla käytännöllisyys. Tuotteissa on kauniita yksityiskohtia, jotka tuovat mukavasti piristystä ratsastusvaatteisiin.

 • Dog Comfort

  Dog Comfort

  Vuodesta 1918 hevostarvikealalla vaikuttanut Wahlstén on Pohjoismaiden suurin ravi- ja ratsastusvarusteita valmistava ja maahantuova yritys. Nyt yritys tuo tietotaitoinsa koiratarvikkeisiin. Tavoitteena on tuottaa kestäviä ja käytännöllisiä varusteita jokaiselle koiralle ja koiraharrastajalle.

 • Dogman

  Dogman

  Dogman maahantuo lemmikeille eritarkoituksiin tuotteita ja tarvikkeita.
  Dogman perustettiin vuonna 1965 ja tällä hetkellä toimii
  Suomessa, Norjassa, Tanskassa ja Ruotsissa.

 • Dy'on

  Dy'on

  Dy'on taattu merkki laadusta sekä tyytyväisyydestä!

  Dy'onin tuotteet on tehty intohimolla. Suunnittelu, käsityö, laadukkaat materiaalit ja asiakaspalvelu ovat sinun ja hevosesi välisen pitkän matkan neljä sääntöä, johon voit aina luottaa.

 • Eclipse

  Eclipse

  Eclipse Biofarmabin on perustanut vuonna 1983 Lars ja Maj-Lis Jeppsson. Heinäkuusta 2014 sen on  omistanut Willab. Eclipse tuottaa hevosille lisärsvinteita ja hoitotuotteita. Eclipsen tuotteissa käytetään parhaita raaka-aineita.

 • Effax

  Effax

  Effax on laadukas saksalainen nahanhoitotuotteiden valmistaja. Effaxilla on laaja nahanhoitotuotteiden valikoima ja tuoteperheen tuotteitta yhdessä käyttämällä takaa hyvän lopputuloksen.

  Kaikkia Effaxin nahanhoitotuotteita käytetään ilman vettä, tästä syystä nahka pysyy erittäin hyvänä, eikä kovetu.

 • Effe Balance

  Effe Balance

  Effe Balance markkinoi eläimille kehitettyä Effektri Equi ja Effektri Dog öljyä. Effektri öljyt sisältävät oikeassa suhteessa omega-3 ja omega-6-rasvahappoja sekä välttämättömiä EPA ja DHA rasvahappoja joiden terveydelle edullisista vaikutuksista on paljon tutkimusnäyttöä.

  Tuotteet valmistetaan EU:n laatustandardien mukaan Hollannissa. 

 • ELT

  ELT

  Saksalainen ratsastusvaatevalmistaja jolta mm pitkä kestosuosikki toppatakki joka pitää ratsastajat lämpimänä Suomenkin kylmissä oloissa. Laadukkaita ja käytännöllisiä vaatteita ja kenkiä edullisin hinnoin.

 • eQ-Oranta

  eQ-Oranta

  eQ-Orannan takana on vuonna 2010 perustettu yritys Oranta Equestrian, joka osti vuonna 2014 eQ-Kemppi lisäravinne liiketoiminnan ja sen jälkeen muuttui eQ-Orannaksi.  Nyt yritys on hevosten lisäravinteiden maahantuoja ja valmistaja. He maahantuovat myös sveitsiläistä huipputuotemerkkiä Twydiliä Baltiaan, Venäjälle ja Pohjoismaihin.

 • Equiline

  Equiline

  Equiline on Italian johtava ratsastusvarusteiden ja -vaatteiden valmistaja. Yritys on perustettu 1980-luvun alussa. Paolo Marchetto loi ainutlaatuisen satulanhuovan, josta yritys aloitti toimintansa. Satulahuopa on edelleenkin myynnissä ja on huippuluokkaa, käytössä huippuratsastajista harrasteratsastajiin.

  Tuotteiden määrä on kasvanut vuosien saatossa ja kattaa tänä päivänä kaikki ratsastajan tarpeet. Equilinen takit ovat suuressa suosiossa. Takkien leikkaus on todella laadukas ja takki istuu luontevasti kantajansa olkapäillä. Kannattaa testata!

 • Equipage

  Equipage

  Equipage on merkkinä tunnettu hyvän laatuisista ja hinnoiltaan edullisista ratsastusvaatteista. Ne on tehty ja kehitetty jokapäiväiseen käyttöön unohtamatta tyylikkyyttä.

 • Equitheme

  Equitheme

  Equitheme on ranskalainen laadukas ja monipuolinen tuotesarja ratsastajille sekä hevosille.

  Vuodesta 1985 lähtien Equithemeä on suunniteltu intohimolla ja siitä on tullut THE merkki monille ratsastajille ja heidän hevosilleen ympäri maailmaa. Tavoitteena on täydellinen valikoima vaatteita ja varusteita vastaamaan ratsastuksen päivittäisiä tarpeita kaikilla tasoilla tai ratsastusalalla. Equitheme on yhdistelmä innovaatioita, aitoutta ja muotoilua.

  "Powered by Passion since 1985", uusi slogan, saa nyt täyden merkityksensä.

 • Eskadron

  Eskadron

  Eskadron on suosittu tuotemerkki hevosihmisten keskuudessa. Sen  tuote kehityksiin on pyydetty / otettu vaikutteita huippuratsastajilta mm. Ludger Beerbaum on ollut vaikuttamassa. Eskadron on kehittämässä tuotteitaan paremmiksi ja muodikkaammiksi. 

 • Euro-Star

  Euro-Star

  Euro-Star on yksi maailman johtavista tuotemerkeistä ratsastusmaailmassa

  Euro-Star on perustettu vuonna 1959. Perustaja Hans Götzens oli alansa edelläkävijä, hän tutki uusia materiaaleja ja niiden soveltuvuutta hevosurheiluun. Tänä päivänä Euro-Star edustaa laadukkaita ratsastusvaatteita kaikille ratsastajille, ikään ja kokoon katsomatta sekä varusteita hevosille.

  Euro-Star on näyttänyt jo pitkään suuntaa ratsastusmaailmalle.

 • Eurohunter

  Eurohunter

  Saddleworldin Eurohunter tuotemerkki tarjoaa erinomaista laatua ja arvoa. Tuotemerkki kattaa laajan valikoiman satuloista jalustimiin, suitsista bootseihin. Eurohunterin tuotteet ovat vahvoja ja luotu käytettäväksi päivittäin.

 • F.R.A

  F.R.A

  Freedom Riding Articles haluaa tuotteillaan suoda hevosille mahdollisimman suuren vapauden ja mukavuuden liikkua ja tehdä töitä.

 • Farnam

  Farnam

  Farnamilla on laadukas hevosen hoitotuotesarja, joka kulkee nimellä Vetrolin.

 • Finequine

  Finequine

  Finequine valmistaa laadukkaita ja kestäviä ratsastusvarusteita. Finequinelle on eettisyys tärkeää. Tuotteiden valmistuksessa käytetään vain luotettavia ja toiminnassaan läpinäkyviä pieniä käsityö- ja perheyrityksiä Suomessa ja maailmalla. Samalla panostetaan myös ekoloogisuuteen ja tuotteet valmistetaan sellaisista materiaaleista ja sellaisilla menetelmillä, jotka kuormittavat luontoa mahdollisimman vähän.

  FIN-Equine = suomalainen hevonen, suomenhevonen. FINE-quine = Hieno hevonen, hyvä hevonen, erinomainen hevonen, terve hevonen.

 • Finntack Oy

  Finntack Oy

  Finntack tai Finn-Tack on suomalainen vuonna 1982 perustettu yritys, jonka tehtävänä on tarjota suurella tunteella laatutuotteita parhain palveluin järkihintaan hevosten ystäville kautta maailman.

 • FITS

  FITS

  Tekniset ratsastushousut, joissa innovatiivisia, patentoituja ratkaisuja ja huippumateriaalit. Myös upeat kisapaidat ja kisatakit vaativaan käyttöön. FITS ratsastustuotteet ovat erityisesti tunnettuja patentoiduista menetelmistään, kuten PerforMAX™.

 • Flags&Cup

  Flags&Cup

  Vuodesta 2010 Flags&Cup on valmistanut huippuluokan ratsastus- ja vapaa-ajan vaatteita.

 • Fleck

  Fleck

  Yli 140 vuoden ajan Fleckin sitoutunut henkilökunta on valmistanut raipat käsityönä. Yrityksen mottona toimii "Hyvän voit tehdä vieläkin paremmaksi".

  Fleck pyrkii kehittämään tuotteitaan jatkuvasti. He etsivät jatkuvasti uusia materiaaleja, seuraavat alan viimeisimpiä trendejä sekä erilaisia muotoiluvaihtoehtoja. Räätälöidyt tuotantomenetelmät ja tarkat yksityiskohdat takaavat hienon ja laadukkaan tuotteen, sinulle joka arvostat käsityötä.

 • Freejump

  Freejump

  Freejump on luotu palvemaan ratsastajia

  Freejump on kehitellyt tuotteistaan turvallisia sekä helppoja käyttää. Freejumpin markkinoille tulo tapahtui jalustimilla, jotka suunniteltiin yhdessä maailman parhaiden esteratsastajien kanssa. Freejump jalustimilla ratsastaa mm. Ludger Beerbaum, Kevin Staut ja Oliver Guillon.

  Mallisto on vuosien aikana laajentunut ja kattaa ratsastuskengät ja ratsastussaappaat (Liberty), chapsit, jalustinhihnat sekä uusimpana tuotteina kannukset (Spur'One).

  Kaikki Freejumpin käyttämät materiaalit valitataan huollella ja eettisesti. Jalkineet valmistetaan Aasiassa ja Freejumpit edustajat käyvät tehtaalla 4-5 vuodessa ja tällä varmistetaan tekijöiden työolot ja hyvinvointi.

 • Furminator

  Furminator

  Furminator on suunniteltu koirankarvojen poistoon helposti ja näppäristi.

 • Globus

  Globus

  Globus Sport Ab on Ruotsin johtavia hevostarviketukkumyyjiä. Heidän tuotevalikoimansa on kattava ja hinta/laatusuhde kohdallaan.

 • Golden Eagle

  Golden Eagle

  Korkeat lihapitoisuudet ilman viljoja tekevät näistä koiranruuista ihanteellisen vaihtoehdon raakaruokinnalle. Hidas ja hellä valmistusprosessimme auttaa säilyttämään ruuan luonnolliset vitamiinit, hivenaineet ja ravintopitoisuuden, joka usein menetetään teollisten tuotteiden valmistuksessa.

 • Harcour

  Harcour

  Ranskalainen HARCOUR valmistaa huippulaadukkaita tekstiilejä ratsastukseen

  Harcour on kehittynyt vaatturin jälkipolvista, mikä todella näkyy näissä vaatteissa. Monet hienot yksityiskohdat on otettu huomioon ja istuvuus on erinomaista, unohtamatta käyttötarkoitusta eli ratsastusta. Harcourin kaikki suunnittelijat ovat hevosihmisiä, ratsastajia,hevosen omistajia sekä hevosen kasvattajia.

  Hevoset elämäntyylinä yhdistävät ja tuloksena on laadukkaat tekstiilit kaikkiin ratsastuksen osa-alueisiin. Vaatteet on testattu vaativissa olosuhteissa, useiden kuukausien ajan, ennen kuin päätyvät myyntiin.

 • Hardy Horse

  Hardy Horse

  Hardy Horse -tuotesarja on perustettu suomenhevosen kunniaksi.

  Meidän omalla ja ainoalla alkuperäisellä hevosrodulla on ollut merkittävä rooli Suomen 100-vuotisessa historiassa. Tällä tuotesarjalla halutaan kunnioittaa tätä pitkää historiaa sekä vaalia perinteitä, tuoda esille Suomalaista osaamista ja käsillä tekemistä.

 • HKM

  HKM

  HKM tarjoaa laadukkaita ratsastusvaatteita ja varusteita edulliseen hintaan

  HKM on saksalainen ratsastustarvikkeiden valmistaja, jonka tuotteissa yhdistyy pitkäaikainen saksalainen perinne sekä nuorekas henki. Yritys on perustettu vuonna jo 1967, mutta aivan eri alalle. Yrityksen perustaja Hans Egbers ei varmasti yritystä perustaessaan arvannut mikä merkitys sillä olisi tulevaisuudessa. Nimittäin yrityksen tuotanto keskittyi aluksi vaippoihin.

  Omistajapariskunta omisti myös suuren ratsastuskoulun ja oman tehtaan ompelukoneilla tehtiin aluksi henkilökohtaisia ratsastusvarusteita mm. satulahuopia ja erilaisia vaatteita.

  80-luvun lopulla myynti aloitettiin kuluttajille postimyyntinä. Tänä päivänä HKM:n tuotteita toimitetaan yli 2000 erikoistavarakauppaan ympäri maailman.

 • Horse Comfort

  Horse Comfort

  Horse Comfortin ratsastustarvikkeet on valmistettu ja suunniteltu ratsastajan ja hevosen tarpeisiin. Hinta-laatusuhde hyvä

 • Horse Guard
 • Horze

  Horze

  Horze perustettiin vuonna 1988 nimellä Finn-Valjas Oy ja ensimmäinen kauppa avattiin Lahteen. Toiminta laajeni nopeasti ja ensimmäisen tuotantotehtaansa Horze perusti Venäjälle, Pietarin ydinkeskustaan. Sieltä siirryttiin muutaman vuoden päästä Ukrainaan, missä valmistetaan suurin osa ravivarusteista. Postimyynti sekä verkkokauppatoiminta aloitettiin vuonna 2003 ja seuraavana vuonna 2004 Horze laajensi tuotantonsa Kiinaan ja Meksikoon.

  Nykyään Horze yksi maailman suurimmistä hevostarvikkeita myyvistä kauppaketjuista. Myymälöitä on Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Ranskassa, Saksassa, Kanadassa ja Venäjällä. Norjassa ja Tanskassa toimii franchise-sopimuksella kymmeniä ratsastusvaruste-myymälöitä. Hollannissa on iso logistiikkakeskus, josta toimitetaan tavaraa ympäri Eurooppaa.

 • House Of Horses

  House Of Horses

  House of Horses on suomalainen ratsastusbrändi

  Malliston takana on suunnittelija nimeltään Irene Mikaela Häggkvist. Irene halusi tuoda ratsastusmaailmaan uudentyyppisen brändin, jossa yhdistyy uudella tavalla vapaa-aika sekä talli. Irene on opiskellut muotia mm. Milanossa Italiassa, josta hän saa inspiraationsa väreihin ja muodikkaisiin yksityiskohtiin. Suomalaisuus näkyy etenkin tuotteiden käytännöllisissä ja funktionaalisissa ratkaisussa. Uppoudu sinäkin HOH -maailmaan!

 • HV Polo

  HV Polo

  HV POLO - Siellä missä hevosmaailma kohtaa muodin

  Kaikki alkoi vuonna 1985, tottakai polokentän laidalta. Polo ja hevoset ovat yrityksen juuret. HV Polon tuotevalikoima kattaa monipuolisesti ratsastus- ja urheiluvaatteet sekä erilaisia varusteita hevoselle. Vaatteet ovat urheilullisuuden lisäksi tyylikkäitä, kestäviä, värikkäitä ja täynnä hienoja yksityiskohtia. 

  Erittäin korkea taso tuotteiden laadussa on avannut tien arvostettujen brändien rinnalle ympäri maailmaa.  

 • Imperial Riding

  Imperial Riding

  Imperial Riding on perinteinen alankomaalainen tuotemerkki ja luotettava tavarantoimittaja. Imperial Riding Holland B.V. perustettiin Amsterdamissa vuonna 1920.

 • Jacson

  Jacson

  Jacson tuotemerkki perustettiin vuonna 1867 ja alunperin tehdas valmisti vain käsineitä. Myöhemmin se laajensi tuotevalikoimaansa. Vuonna 2011 AB Dogman osti Jacsonin ja nyt Jacsonin tuotekehittely jatkuu Dogmanissa.

 • K9

  K9

  K9 on 1970-luvun alussa Ruotsissa perustettu perheyritys, jonka toiminta on laajentunut vuosien saatossa. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja eri tuotteet sisältävät mm. Aloe Veraa, B5 Vitamiineja, Silkki Proteiinia sekä luonnon ystävällisiä ainesosia.

  Vuonna 2007 julkaistu K9 Competition -tuotesarja vei koko lemmikkieläinmaailman uudelle tasolle. K9 tuotteita käyttävät niin tavalliset lemmikkien omistajat kuin myös ammattilaiset ympäri maailmaa. Kehitystyö jatkui ja vuonna 2011 tuotesarjaa laajennettiin hevostuotteilla; K9 Competition Horse.

 • Kentucky

  Kentucky

  Kun Kentucky Horsewear perustettiin vuonna 2011, kaikki alkoi pienellä, seitsemän tuotteen valikoimalla. Nyt viisi vuotta myöhemmin valikoimassa on yli 70 eri tuotetta. Kentucky on erikoistunut hevosen hyvään suojaamiseen kaikissa olosuhteissa.

  Tällä hetkellä Kentuckyä myydään maailmanlaajuisesti yli 30 maassa ja ovat tuttu näky kansainvälisissä kilpailuissa.

 • Kep Italia

  Kep Italia

  KEP - Ratsastuskypärän uusi aika!

  KEP Italia on italialainen yritys, joka tekee laadukkaita ratsastuskypäriä. Yritys on perustettu 2007 ja kaikki on lähtenyt intohimosta tehdä kypärä, jossa yhdistyy erinomainen turvallisuus sekä mukavuus.

  KEP kypärät ovat tällä hetkellä ainoita ratsastuskypäriä maailmassa, jolla on 5 turvasertifikaattia. Hinta/laatu -suhde on varmasti yksi markkinoiden parhaimmista. Kypärämallisto on alkaen 279€.

  Voit myös suunnitella oman kypäräsi suunnitteluohjelmalla osoitteessa: http://configurator-cromo.kepitalia.com/en/. Lähetä meille sähköposti, jonka sait Kepin ohjelmasta, osoitteeseen: info@suomenratstutarvike.fi, niin saat meiltä tarjouksen kypärästä.

 • Kingsland

  Kingsland

  Kingsland on norjalainen, vuonna 1999 perustettu, laadukkaita ratsastus- ja vapaa-ajan vaatteita valmistava yritys, jonka tuotteet ovat erittäin suosittuja sekä Pohjoismaissa että muualla maailmassa niin kilpa- kuin harrasteratsastajienkin keskuudessa.

 • Lami-Cell

  Lami-Cell

  Lami-Cell on Veljekset Wahlstenin maahantuoma ratsastusvarusteiden laatumerkki

 • Lantmännen Feed

  Lantmännen Feed

  Lantmännen Feed tarjoaa Suomen tunnetuimmat rehubrändit.

  Lantmännen Feed haluaa auttaa ja inspiroida omia asiakkaitaan tuottamaan puhdasta, terveellistä ruokaa kannattavasti ja ympäristöä kunnioittaen. Rehubrändit ovat tunnettuja ja arvostettuja sekä annettuihin lupauksiin voi huoletta luottaa.

  Suomalaisen heinän oheen suunniteltu, laadukas, kotimainen Norra-hevosrehusarja keskittyy hevosten terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen. Norra-rehut ovat oikeassa suhteessa sekoitettuja kivennäis- ja hivenaineita, vahvoja ja puhtaita vitamiineja, raikkaita ja luonnollisia makuaineita.

  Tuotevalikoimasta on helppo rakentaa oikea ruokintaratkaisu jokaiselle hevoselle.

 • Leovet

  Leovet

  LEOVET on yksi maailman korkealaatuisimmista hevosten hoitotuotteiden valmistajista. 1982 aloittanut Leovet on määrätietoisesti suunnitellut tuotteitaan ja tällä hetkellä kaikki tuotteet kehitetään ja valmistetaan Lahnaussa, Saksassa. Leovetin tuotesarjassa on noin 60 tuotetta ja ovat erittäin suosittuja Euroopassa.

  Leovetin mottona toimii: Terveempi hevonen, vähemmän työtä omistajalle.

 • Likit

  Likit

  Likit tarjoaa erillaisia virikkeitä ja heppanameja hevosen tylsistymisen vähentämiseen/ ehkäisemiseen. Likit tarjoaa lukuisia eri makuja hevosille ja niistä on mahdollista löytää hevosellesi oma suosikki. Likit valmistetaan Skotlannissa.

 • Marstall

  Marstall

  Marstall on alkuaan sveitsiläinen hevosrehun valmistaja, joka on perustettu vuonna 1974. 20 ihmistä aloitti tuotannon ja tällä hetkellä Marstall työllistää noin 150 ihmistä. 

  Marstallin tuotteita tuotetaan ympäri Eurooppaa, yhdenmukaisesti samoja reseptejä noudattaen.

 • Mattes

  Mattes

  EA Mattes on vuonna 1867 perustettu yritys.  Mattes on kansainvälisesti tunnettu brändi, joka valmistaa tuotteita lampaankarvasta. Osa valikoiman tuotteista aloitetaan valmistamaan kun asiakas on tehnyt tilauksen.

 • Montar
 • Mountain Horse

  Mountain Horse

  Mountain Horse - Beyond the ride

  Mountain Horse on ruotsalainen perheyritys, joka valmistaa laadukkaita ratsastustuotteita. Vuonna 1988 syntyi ensimmäinen Mountain Horse tuote, kun Lars Sjöswärd ja hänen tyttärensä Catherina suunnittelivat uuden talviratsastussaappaan kylmiin sääolosuhteisiin. Näin sai uusi tuotemerkki alkunsa.

 • Mustad

  Mustad

  Nykyään Mustad toimii 16 eri maassa. Tuotteita heillä on kengityspuolelle nauloista erilaisiin työkaluihin. Mustad toimii yli 100 maassa ympäri maailmaa. Markkinoiden laadukkaimmat tuotteet jo yli 185 vuotta.

 • NAF

  NAF

  Yritys lanseerasi yli kolmekymmentä vuotta sitten ensimmäisen hevosille suunnatun ravintovalmisteen Ison-Britannian markkinoille ja siitä lähtien on jatkunut kehitys tehokkaiden tuotteiden parissa. NAF on sitoutunut laatuun ja puhtaaseen urheiluun. Yrityksellä on oma tiimi, joka keskittyy paitsi vastaamaan alan odotuksia myös ylittämään ne. Käyttämällä laadukkaita ja luontaisia ​​ainesosia sekä luomalla ainutlaatuisia omia yhdistelmiä.

  NAF ainoa ja virallinen toimittaja ravintolisien ja hoitotuotteiden osalta Britannian ratsastusjoukkueille sekä monille korkean tason ammattilaisille ympäri maailmaa.

 • Nathe

  Nathe

  Nathe kuolaimet antavat hevosen suulle herkemmän tunteen, olemalla samalla kertaa sekä pehmeäettä vahva sisällä olevan joustavan teräslangan ansiosta. Tämän vuoksi hevosen suuhun ja kieleen nähden erinomaisesta lempeydestä johtuen se kannustaa hevosta pureskelemaan enemmän. Allergia vapaa suukappale on osoittautunut erinomaiseksi herkkien suiden kuolaimeksi. Tämä kuolaimen valitsevat monet ammattilaiset.

 • Nutrolin

  Nutrolin

  Nutrolin®-tuotteiden takana on suomalainen perheyritys Olini Oy. Huippuluokan rasvahappo-osaaminen ja eläinrakkaus johtivat yrityksen perustamiseen vuonna 2007. Nyt vuosien työ hyödyttää koiria, kissoja ja hevosia kaikkialla Euroopassa.

 • Oster

  Oster

  Oster myy tuotteita kaikenlaisille lemmikeille mm. kissoille, koirille ja hevosille. Tuotteita löytyy esimerkiksi harjoja, karvanajokoneita ja niihin teriä tai vaikkapa koirien trimmausta varten saksia taikka shampoota.

 • Pavo

  Pavo

  Pavo on laadukas rehu- ja lisäravinnesarja Hollannista. Pavo rehuista löydät tuotteet päivittäiseen syöttöön, koviin suorituksiin sekä varsomiskaudelle. Lisäravinteilla paikkaat tehokkaasti lisääntyneitä tarpeita, joita normaali päiväannos ei pysty täyttämään. Pavon taustalla on vankka tutkimus sekä tuotekehityksessä kuin kentälläkin!

 • Pharmacare Nova

  Pharmacare Nova

  Pharmacare Nova Oy on hevosten hyvinvointi-tuotteisiin erikoistunut suomalainen yritys. Pharmacare valmistaa ja kehittää sellaisia lisäravinteita ja hoitotuotteita, jotka antavat hevoselle optimaaliset lähtökohdat suoriutua harjoittelusta, kilpailemisesta ja muusta rasituksesta tyytyväisenä ja terveenä.

 • Prestige
 • PS of Sweden

  PS of Sweden

  PS Of Sweden on maailman johtava anatomisten suitsien valmistaja

  Ainutlaatuinen design, korkealaatuinen englantilainen nahka ja innovatiiviset ominaisuudet tekevät näistä tuotteista haluttuja ympäri maailmaa. Jokainen uusi markkinoille tullut tuote käy läpi noin 10 kuukautta kestävän kehittämisvaiheen. Uusien tuotteiden toiminnallisuudet ovat tärkeä asia, silti suunnitteluun tai laatuun panostetaan teemalla: jokainen millimetri on tutkittava. "Tuote tarvitsee kehittyäkseen aikaa, jotta se voi olla alansa paras. Tätä työtä jatketaan, jotta tavoitteet saavutetaan."

  Ja se tavoite on, että PS of Swedenin tuotteet ovat käytössä kaikissa suurissa hevosurheilutapahtumissa ympäri maailman.

  Myös yrityksen muutkin tuotteet ovat todellisia myyntihittejä maailmalla. Yritys myy aina koko kausimallistonsa loppuun. Joten jos haluat tuotteita kausimallistosta, ne kannattaa ostaa heti!

 • Rain Buster

  Rain Buster

  Rain Buster loimet ovat hyvin edullisia siihen nähden kuinka hyviä ja kestäviä ne ovat.

 • Roeckl

  Roeckl

  Vuonna 1839 Jakob Roeckl perusti hansikastehtaan Münchenin keskustaan. Hänellä oli visio alkaa valmistamaan maailman parhaita hanskoja. Roeckl keskittyi parhaaseen laatuun materiaaleissa sekä viimeistelyssä. Nykyään yrityksen johdossa on 6. sukupolvi ja merkkinä Euroopan myydyin ratsastuskäsinemerkki.

 • RSL

  RSL

  RSL ratsastuskäsineet ovat yksi Saksan johtavista ratsastusmerkeistä. Osalle ratsastajista näiden käsineiden käyttö merkitsee täydellisyyttä. RSL käsineet tarjoavat ratsastajalle erinomaisen istuvuuden ja joustavuuden. Kaikissa malleissa on suojattu tarranauhakiinnike, joka pitää käsineet varmasti kiinni.

 • Shires

  Shires

  Englantilaisia hevostarvikkeita

 • Solheds

  Solheds

  Vuonna 2013 perustettu yritys on Solheds Derma-tuoteperheen takana. Yrityksen tuotesarja on yrityksen oma keksintö ja taustalla vaikuttaa vahva halu edistää eläinten hyvinvointia. Kaikki tuotteet on valmistettu puhtaista luonnon raaka-aineista ja testattu asianmukaisesti.

  Solheds Derma -tuotesarja kattaa tuotteet hevosille sekä koirille, ihon, karvapeitteen, jouhien ja iho-ongelmien hoitoon. Tuotteet soveltuvat hyvin herkkäihoisille, kaikille kilpaileville sekä ekologisen vaihtoehtoa haluaville.

  Tutustu!

  Tehty Suomessa!

 • Sprenger

  Sprenger

  Sprenger on saksalainen yritys joka on perustettu vuonna 1872. Sprenger on vuosia tutkinut hevosten kuolaimia ja niiden materiaaleja sekä patentoinut jo muutamia kuolaimissa käytettäviä materiaaleja kuten Aurigan, Argentan ja uusimpana Sensogan

 • St. Hippolyt

  St. Hippolyt

  St. Hippolytin rehut ovat korkealuokkaisista ja puhtaista raaka-aineista valmistettuja luonnonmukaisia rehuja

  Rehujen pohjana on tarkoin valitut yrtit, eri kasvilajikkeet sekä sopimusviljelijöiltä tulevat viljat. Kaikessa viljelyssä on vältetty kemiallisia aineita.

  Rehut valmistetaan St. Hippolytin omassa myllyssä menetelmillä, jotka säilyttävät raaka-aineiden ravintopitoisuudet. Rehujen valmistuksessa käytetään myös hellävaraista käsittelyä, joka suojaa lämpöherkkiä vitamiineja, entsyymejä, tyydyttymättömiä rasvahappoja ja kasviyhdisteitä.

  Rehuissa halutaan hyödyntää luonnon omat kivennäis- ja hivenaineyhdistelmät, eivätkä ne sisällä lainkaan keinotekoisia aromeja tai säilöntäaineita. Valitut raaka-aineet mm. yrtit, vitamiinit, valkosipuli, melassi ja maltaiden etikka edesauttavat luonnollisesti rehujen säilyvyyttä.

 • Stassek

  Stassek

  Saksalainen Stassek on maailmanlaajuinen standardi hevosen hoitotuotteissa! Näin julisti kansainvälinen hevoslehdistö yli 30 vuotta sitten. Ja tästä ei ole mikään muuttunut. Tänä päivänä ratsastustalli ei voi elää ilman Stassekin tuotteita. Tuotteita saa yli 60 maasta ympäri maailmaa ja luku kasvaa tasaisesti. Kaikki tuotteet tuotetaan Saksassa ja pakataan käsityönä laadun varmistamiseksi.

 • Suomen Ratsutarvike
 • Synovium

  Synovium

  Synovium = Hevosen terveys

  Synoviumin avulla annat hevosen saavuttaa korkeimmat tavoitteensa ja optimaalisen terveytensä kaikissa tilanteissa.

  Nimi Synovium tulee sanoista synovial fluid eli nivelneste. Synoviaalinen neste löytyy hevosten nivelten sisällä ja tarkoittaa puhtautta. Tavoitteena on pyrkiä tähän kaikkissa synovium -tuotteissa.

  Nivelet ovat äärimmäisen tärkeä osa, ne muuttavat hevosen urheilijaksi. Lisäravinteet tukevat ravinnontarpeita, kuten vitamiineja, aminohappoja, mineraaleja ja hevosten yleistä terveyttä. Yrityksen menestys perustuu laajaan tieteelliseen tutkimukseen. Tuotteita kehitetään johtavien eläinlääkäreiden avustuksella.

 • Tallipoika

  Tallipoika

  Tallipoika -tuotevalikoimasta löydät erilaisia hoitotuotteita kuten valjasrasvan, valjassaippuan, hevosshampoon, hevoskiillon sekä luonnontervan kavioille.

 • Tekna

  Tekna

  Tekna on Amerikkalainen valmistaja, joka valmistaa tuotteita korkealaatuisesta synteettisestä materiaalista. Teknan mallist kiteytyy sanontaan laatua kohtuulliseen hintaan. Satulat ja erilaiset lisävarusteet hevoselle ovat erittäin suosittuja ympäri maailmaa. Luota sinäkin Teknan laatuun!

 • Trikem

  Trikem

  Trikem on alkanut kehittämään sekä valmistamaan ravintolisiä ja hoitotuotteita eläimille jo vuonna 1955. Trikem valmistaa tuotteensa hyväksytyissä tiloissa Malmon lähellä Ruotsissa. Tänä päivänä Trikemin tuotteita myydään ympäri pohjoismaita jälleenmyyjien kautta.

  Trikemin tuotteiden lähtökohtana on tarkoin valikoidut raaka-aineet. Näin ne on myös hyväksytty ja rekisteröity Ruotsin viranomaisten taholta. Trikemin tavoite onkin valmistaa kaikki tuotteensa sopusoinnissa luonnon kanssa.

 • TRM

  TRM

  TRM on Euroopan suurin hevosten terveystuoteiden ja lisäravinteiden valmistaja ja jakelija.

 • Twydil

  Twydil

  Maailmankuulu Sveitsiläinen Twydil on kilpahevosille suunnattu tuotesarja. Twydil -tuotteita käyttävät menestyvät valmentajat ja kasvattajat ympäri maailmaa yli 70 maassa.

 • USG
 • Uvex

  Uvex

  Kansainvälisen huipputason urheilukumppanina Uvex suojaa yli tuhat ammattilaisurheilijaa ympäri maailmaa. Jokainen Uvexin tuote on suunniteltu Saksassa ja tuotteet myös pyritään valmistamaan Saksassa, mikäli vain on mahdollista.

  Ratsastukseen Uvex tarjoaa laadukkaita ratsastuskypäriä sekä ratsastushanskoja. Laatu ja innovaatio sekä yli 80 vuoden kokemus ovat Uvexille tärkeimmät tekijät tuotteissa.

 • Veljekset Wahlsten

  Veljekset Wahlsten

  100-vuotias Veljekset Wahlsten Oy on pohjoismaiden suurin ravivarusteita ja ratsastusvarusteita valmistava yritys

  Veljeksen Wahlsten valmistaa sekä maahantuo ravi- ja ratsastusvarusteita, jotka ovat tunnettuja ja arvostettuja ympäri Eurooppaa. Veljeksen Wahlstenin tarina alkoi jo vuonna 1918. Pitkän historian aikana kehittynyt ammattitaito on huomattu maailmalla ja tänä päivänä 40% yrityksen liikevaihdosta menee vientiin.

  "Hevosurheilun tason jatkuvasti noustessa olemme panostaneet ennen kaikkea tuotekehitykseen ja laatuun. Meille on tärkeää, että tuotteemme edustavat maailmalla parasta mahdollista laatua ja suomalaista taitoa. Tavoitteenamme on tehdä kestäviä ja käytännöllisiä varusteita kaikille hevosurheilusta kiinnostuneille, niin harrastajille kuin ammattilaisillekin."

 • Veljekset Wahlsten - Ravi

  Veljekset Wahlsten - Ravi

  Veljekset Wahlsten Oy on pohjoismaiden suurin ravivarusteita ja ratsastusvarusteita valmistava yritys, jonka tietotaito on peräisin jo vuodelta 1918. Tänään Veljeksen Wahlsten Oy:n laadukkaat ravivarusteet ja ratsastusvarusteet ovat tunnettuja ja arvostettuja ympäri Eurooppaa.

 • Veredus

  Veredus

  90-luvulta lähtien Italialainen yritys on tunnettu ja arvostettu erittäin paljon ympäri maailmaa. Kiinnostus huippumateriaaleihin ja -teknologiaan ovat olleet yrityksen menestyksen perusta. Yritys on tehnyt jatkuvaa yhteistyötä suunnittelu- ja testausvaiheessa eri alan huippuasiantuntijoiden kanssa. Marcus Ehning:n Carbon Gel Vento suojat ja Scott Brash Grand Slam -linjat ovat todellisia takuita tuotteiden suorituskyvystä ja laadusta.   Veredus on tällä hetkellä maailman johtava ratsastusvälineiden yritys.

 • Vetcare

  Vetcare

  Vetcare tekee työtä eläinten hyvinvoinnin puolesta

  Täysin suomalaisessa omistuksessa oleva Vetcare Oy on palvellut suomalaisten eläinten, eläinlääkärien ja eläintenomistajien tarpeita jo vuodesta 1992 lähtien. Yritys tutkii, kehittää ja myy eläinlääkkeitä ja eläimille tarkoitettuja vapaan kaupan valmisteita.

  Vetcare on yksi Suomen suurimmista eläinlääkealan yrityksistä ja yritys on kasvanut vuosikymmenten aikana tasaisesti ja vakaasti. Vetcare työllistää tällä hetkellä yli 30 ammattilaista. Toiminnan periaatteena on palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin ja edesauttaa eläinten hyvinvointia.

 • W-Profile

  W-Profile

  W-Profilen tuotteet on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä ratsastuksen ammattilaisten kanssa ja niitä kehitetään jatkuvasti vastaamaan huippuratsastajien ja heidän hevostensa tarpeita. Tuotteet voidaan toteuttaa myös yksilöllisten toiveiden mukaisiksi mallien, kokojen, sekä yksityiskohtien suhteen. Parhaat raaka-aineet ja rautainen ammattitaito takaavat ensiluokkaiset tuotteet ja käyttömukavuuden vuosiksi eteenpäin. W-Profile-sarja on ainoa hevosvarustesarja, joka on saanut avainlipputunnuksen merkkinä kotimaisesta käsityöstä ja laadusta.

 • Waldhausen

  Waldhausen

  Waldhausenin valikoimasta löydät kaiken mikä liittyy hevosharrastukseen ja hevosurheiluun. Tuotevalikoima tarjoaa kaikki alueet ratsastusvaatteista, kuten housut, takit, ratsastuskypärät ja ratsastussaappaat. Ja mikä parasta mallisto on tarjolla miehille, naisille, nuorille sekä lapsille.

  Hevoselle löydät laadukkaat nahkatuotteet, välineet hoitamiseen ja suojaamisen kesällä sekä talvella. Walhousenilla on yli 180 vuoden kokemus hevosalasta.

 • WeatherBeeta

  WeatherBeeta

  WeatherBeeta on suunnitellut ja valmistanut hevosen loimia yli 35 vuoden ajan. Muotoilu ja laadukkaat materiaalit ovat vieneet kehitystä eteenpäin alusta alkaen. Weatherbeeta on vallannut loimimarkkinat maailman jokaisessa kolkassa ja tarjoaa markkinoiden suurimman valikoiman loimia hevosille sekä poneille.

  On sää mikä tahansa WeatherBeetan loimi suojaa hevostasi yhtä mukavasti ja rakastavasti kuin sinä!

 • Willab

  Willab

  Willab on Skandinavilainen hevos- ja koiratuotteiden maahantuoja.

 • William Leistner

  William Leistner

  Saksalainen perheyritys, joka on erikoistunut laadukkaisiin hevosharjoihin. Perusttu 1882.

 • Wintec

  Wintec

  Wintec -satuloilla ratsastat ja kilpailet missä vain!

  Wintec tarjoaa maailman parhaita synteettisiä satuloita. Wintec satulat ovat kevyitä, helppohoitoisia, säänkestäviä ja muokattavia. Satuloiden muokattavuus lisää pitkäikäisyyttä, kun voit kaarta vaihtamalla kaventaa tai leventää satulaa. Cair -ilmapaneelit antavat mukavuutta satulassa istumiseen ja samalla parantavat hevosen suorituskykyä.

  Mallistosta löydät koulusatulan, estesatulan, yleissatulan sekä kenttäsatulan.