Tuoteryhmät

Tuotemerkit 106 tuotemerkkiä

/sivu
 • Absorbine

  Absorbine - Hevosmaailman luotettavin merkki jo 125 vuotta

  Absorbine hoitotuotteet hevoselleMonet alkuperäiset tuotteet, mukaan lukien Absorbine -linimentti on edelleen myynnissä. Sarjan tuotteet ovat keskittyneet hevosen, karjan ja lemmikkieläinten hoitoon.

  Hevoselle löytyy hoitotuotteet, hyönteiskarkotteet, lihas- ja kavion hoitoaineet, nahan puhdistus- ja hoitoaineet. Absorbine on W.F. Youngin suurin tuotesarja.

 • Acavallo

  Acavallo - Hevosen hyvinvointiin ja suojaamiseen

  Acavallo satula pad hevoselleItalilainen Acavallo perustettiin vuonna 2003 ja yrityksestä tuli nopeasti kansainvälisesti tunnettu, huippuosaamisesta sekä laadukkaista tuotteista.

  Acavollon päätuote on terapeuttinen geelialusta, joka parantaa satulan istuvuutta hevosen selkään. Samalla geeli auttaa suojaamaan selkälihaksia iskuilta. Geelialustaa on useita malleja, josta varmasti löytyy ratkaisu jokaiselle hevoselle. Yritys valmistaa myös jalustimia, satulahuopia, satulan suojia, satulavöitä, suojia, chapsejä sekä erilaisia geeli-lisätarvikkeita.

  Tuotteita yrityksellä on noin 100 ja niitä myydään yli 40 maassa. Hienoista innovaatioista kertoo myös lukuisten patenttien lista.

 • Ani-Mixi

  Ani-Mixi öljypellava - suolistovaivojen ehkäisyyn ja hoitoon

  Ani-Mixi on ravitalli Pia Huusarin kehittämä ja valmistama Öljypellava -tuotesarja. Sarja on täysin suomalainen raaka-aineitaan myöden ja lyönyt itsensä hienosti läpi ravimaailmassa.

  Tuotteet ovat monipuolisia ja sisältävät musiinin lisäksi arvokasta kuitua ja valkuaista, sekä runsaasti omega-3 rasvahappoa sisältävää pellavasiemenöljyä, jonka vaikutus näkyy selvimmin karvan kiiltona.. Tuotteita voit käyttää hevosille, nautaeläimille sekä koirille.

 • Anicol

  Anicol valmistaa laadukkaita tuotteita eläinten suolisto-ongelmiin. Anicol haluaa olla markkinoiden ykkönen maitohappobakteeri- sekä Sc. boulardii -tuotteissa. Anicolin tuotteet eivät sisällä mitään muita vaikuttavia aineksia kuin maitohappobakteeria, etsyymeitä ja Sc. Boulardia.

  Anicolin kehittämällä valmistustavalla nämä ainekset eivät tarvitse ylimääräisiä lisäaineita. Tämä kehitetty valmistustapa pohjautuu vuonna 1980 aloitettuihin tutkimukseen. Näin kaikki Anicolin tuotteet auttavat suolistoa toimimaan luonnollisella tavalla ja varsinkin silloin kun suolisto ei jostain syystä pysty toimimaan kunnolla.

 • Ariat

  Ariat - ratsastussaappaat, ratsastusjalkineet ja ratsastusvarusteet

  ariat laadukkaat ratsastusjalkineetAriatin perusti Beth Cross ja Pam Parker vuonna 1992. He näkivät mahdollisuuden mullistaa hevosjalkinemarkkinat ja alkoivat kehittimään edistyksellisiä ja urheilullisia jalkineita. Lähtökohtana oli parantaa ratsastajan suorituskykyä ratsastuksen aikana. Mikä parasta jalkineet olivat ja ovat edelleen erittäin istuvat sekä mukavat jalassa.

  Ensimmäiset Ariatin ratsastussaappaat toimitettiin vuonna 1993, ratsastajille koekäyttöön. Ratsastusvaatteet lansaarattiin vuonna 2004. Nykyään Ariat tarjoaa täyden valikoiman ratsastusjalkineita sekä ratsastusvaatteitan. Tuotteita myydään yli 40 maassa. Ariat on yksi suurimmista ratsastustuotemerkeistä maailmassa.

 • Aviform

  Aviform - lisärehut hevosille sekä koirille jo vuodesta 1977

  Yli 40 vuoden ravitsemuksellinen tuoteosaaminen on opettanut, että meillä on vaatimuksena täydellinen avoimuus ainesosien sekä määrien suhteen. Näin sinä voit varmistua, että hevosesi saa täsmälleen mitä tarvitaan.

  Tuotteidemme suorituskyvyn ja puhtauden varmistamiseksi emme koskaan käytä tarpeettomia lisä- tai täyteaineita missään tuotteissamme.

  Kaikki tuotteemme valmistetaan UFAS (Universal Feed Assurance Scheme - UFAS 6029) akkreditoidussa tehtaassa, Wymondhamissa, Norfolkissa, Iso-Britanniassa.

 • B//Vertigo

  B//Vertigo on norjalaisen kilparatsastajan Siv Gunhild Waldeland suunnittelema merkki, ja se tarjoa hyvänäköisiä ja laadukkaita tuotteita ratsastukseen. Mm. B-Vertigon ratsastushousut ovat todella suosittuja hyvän istuvuutensa ansiosta. Myös paidat, liivit ja takit saavat kiitosta hengittävyydellään ja käytännöllisyydellään. B- Vertigon tuotteet kestävät aikaa ja ovat klassisen tyylikkäitä.

 • Back on Track

  Back on Track on tuotesarja hevosten, koirien sekä ihmisten nivelten ja lihasten hyvinvointiin. Back on Track myy nivel- ja lihassuojia, jotka ovat valmistettu Welltex-kankaaseen.

  Welltex-kankaaseen sulautetut keraamiset hiukkaset heijastavat ruumiinlämpöä takaisin infrapuna-aaltoina. Lihakseen heijastuva lämpö vähentää lihasjännityksiä ja lisää verenkiertoa jolloin myös palautuminen esimerkiksi vammoista nopeutuu.

 • Back2back

  Back2Back ratsastushousut ovat todella hyvän hinta-laatu suhteen omaavia housuja. Back2Backilla on housuja erilaisilla malleilla sekä myös kangasmateriaaleilla. Niistä löytyy sekä normaalilla että korkealla vyötäröllä olevia housuja. Lasten koista 46 kokoon asti. Näistä housumalleista jokainen löytää taatusti omansa. Suosituimmat mallit ovat: Lyon pro, silikoni polvipaikoilla, Orlyt, koko silikonilla sekä uutuus housut Paris, joiden joustava materiaali takaa erittäin suuren ratsastusmukavuuden.

 • Bates satulat

  Bates satuloissa yhdistyy markkinoiden paras muokattavuus ja jälleenmyyntiarvo

  Bates paras satula hevoselleKaikki uudet satulat on varustettu Cair -ilmapaneeleilla ja helposti vaihdettavalla etukaarella. Satulan sopivuutta voidaan  myös muokata lisäpaloilla, joita asetellaan niille erikseen varattuihin taskuihin. Näin satula muokkautuu helposti muuttuvien tarpeiden mukaisesti. Bates -satuloissa on 10 vuoden takuu rungolle ja 2 vuoden takuu ilmapaneeleille.

  Koko Bates satulamallisto on tilattavissa kauttamme. Monipuoliset rahoitusmahdollisuudet!

  Satulansovitukset, muokkaukset ja lisätarvikkeet. Kysy lisää, katso yhteystiedot

 • Beris

  Beris -kuolaimet valmistetaan käsityönä Saksassa korkeiden laatustandardien mukaisesti, nikkelivapaita.

 • Black Horse

  Kotimainen ja luotettava Black Horse -hevosrehut

  Kotimaiset Black Horse -hevosrehut on suunniteltu Suomessa olevien hevosten tarpeisiin, kaikille roduille, kaikissa elämänvaiheissa. Samasta tuotesarjasta löydät myös hoitotuotteita sekä lisäravinteita. 

  Yksi myydyimmistä tuotteista on Valmentajien treenimentti, linimentti, joka todella toimii ja auttaa nopeaa palautumiseen.

 • Bombers

  Bombers kuolaimet valmistetaan käsityönä.

 • Borstiq farm AB

  Ruotsalainen Borstiq farm AB valmistaa hevostarvikkeita ja aloitti toimintansa vuonna 1998. Yritys toimittaa tuotteitaan Etelä-Ruotsissa toimivasta tehtaastaan laajalti ympäri maailmaa.

  Borstiqin valmistamat harjat ovat todella suosittuja. Harjat valmistetaan tarkoin ja huolella valituista luonnonmateriaaleista. Näin laatu ja kestävyys voidaan varmistaa loppukäyttäjälle!

 • Bucas

  Bucas on perustettu vuonna 1981 Irlannin Corkissa. Bucas on osannut yhdistää pitkän irlantilaisen hevosperinteen ja uusimman teknisen kehitykseen. Tästä osaamisesta ja kokemuksesta on syntynyt laaja valikoima innovatiivisia ja teknisesti kehittyneitä tuotteita.

  Bucasin lähtökohta tuotekehityksessä on hevosten, hevosten omistajien sekä ratsastajien hyvinvointi. Myös tuotteiden laatuvaatimukset ovat erittäin korkeat ja se kyllä näkyy kaikissa Bucasin tuotteissa.

 • Carr & Day & Martin

  Englantilainen Carr & Day & Martin on maailman vanhin hevosten hoitotuotteita valmistava yritys. Yritys on perustettu jo vuonna 1765. Kuningas Yrjö IV otti yrityksen hovihankkijakseen ja tätä statusta yritys on ylläpitänyt tähän päivään asti. Hoitotuotteita löytyy kavioille, turkille, nahalle sekä yleisesti hyvinvointiin.

 • Cavallo

  Cavallo perustettiin vuonna 1978 Bad Oeynhausenissa Saksassa. Pian sen jälkeen, kun Cavallo perustettiin, siitä tuli ratsastussaappaiden markkinajohtaja ja se on nykyään yksi kansainvälisistä hevosurheilun merkittävimmistä tuotemerkeistä. Cavallo valmistaa myös muodikkaita ja erittäin laadukkaita ratsastusvaatteita joista erityisesti ratsastushousut ovat jo vuosikymmeniä olleet vaativimpienkin kilparatsastajienkin makuun.

 • Cavallo Hoof Boots

  Cavallo on maailman johtava bootsien valmistaja, Cavallo on kengättömälle hevoselle laadukkain valinta.

 • Charles Owen

  Maailmankuulu Charles Owen juhli 100-vuotista historiaansa vuonna 2011. Yritys tunnetaan maailmalla johtavana ratsastustarvikkeiden valmistajana. Kun Charles Owen itse perusti yrityksen vuonna 1911, hänen tehtävänsä oli tuottaa ratsastustarvikkeita turvallisuuden parantamiseksi hevosurheilussa. Nyt Charles Owenin pojanpoika Roy Burekin johdolla yrityksen visio on pysynyt samana ja toiminta on laajentunut entisestään.

 • Chevaline

  Saksalainen Chevaline valmistaa laadukkaita hoitotuotteita hevosille.

 • Chia de Gracia

  Luonnonmukaisia lisäravinteita hevosellesi

  Chia de Gracia suomalainen rehualan yritys, joka tuo maahan ja valmistaa erilaisia luonnonrehuja sekä lisäravinteita hevosille ja koirille. Chia de Gracia on ensimmäinen suomalainen rehualanyritys, jonka pakkauksille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton arvostettu Design from Finland-merkki.

  Chia de Gracia on Elintarvikevirasto Eviraan rekisteröitynut rehualan toimija, joka noudattaa toiminnassaan Suomen ja EU-alueen rehuvaatimuksia. EU edellyttää tietyin poikkeuksin kaikilta rehualan toimijoilta kyseistä rekisteröintiä. Rehualan toimijoita ovat mm. rehujen valmistajat mukaan lukien rahtisekoittajat, kaupan porras, maahantuojat, varastointiliikkeet ja kuljetusliikkeet.

 • Covalliero

  Covalliero on saksalainen tuotemerkki, joka on tyylikäs ja muodikas ja jossa yhdistyy samalla käytännöllisyys. Tuotteissa on kauniita yksityiskohtia, jotka tuovat mukavasti piristystä ratsastusvaatteisiin.

 • Dog Comfort

  Vuodesta 1918 hevostarvikealalla vaikuttanut Wahlstén on Pohjoismaiden suurin ravi- ja ratsastusvarusteita valmistava ja maahantuova yritys. Nyt yritys tuo tietotaitoinsa koiratarvikkeisiin. Tavoitteena on tuottaa kestäviä ja käytännöllisiä varusteita jokaiselle koiralle ja koiraharrastajalle.

 • Dogman

  Dogman maahantuo lemmikeille eritarkoituksiin tuotteita ja tarvikkeita.
  Dogman perustettiin vuonna 1965 ja tällä hetkellä toimii
  Suomessa, Norjassa, Tanskassa ja Ruotsissa.

Tuote on lisätty onnistuneesti tuotevertailuun!