Tuoteryhmät

Bombers Loose Ring Happy Tongue kuolain

Bombers

Tätä kuolainta hevoset rakastavat!

Niin moni asiakas  on tullut kertomaan kuinka tyytyväinen hevonen on kun on saanut tämän kuolaimen. On loppunut kielellä puljaaminen, naksuttelu, heiluminen ja muutenkin epävakaa"käytös".

Jos hevonen saisi valita olisi tämä kuolain yksi suosikeista!

Tiedot

Myymälätuote, verkkokaupasta toimitus 2-7 arkipäivää

75,00 € sis. alv

Liikkuvat renkaat antavat suoran kosketuksen välittömään tuntumaan ja reaktioon, jossa kielekkeeseen ja kaistoihin kohdistuva paine päättyy välittömästi, kun ratsastaja vapauttaa ranteen ja lmyötääminen saa neutraalin asennon hevosen suussa.

 

Happy Tongue on vakaa suukappale. Se on taivutettu eteenpäin  joka antaa kielelle vapauden. Happy Tongue on hyvä kuolain hevosellesi  joka:

 

* ravistelee päätään

* pelaa kiellään

* vetää kielen taakse yskäävän äänen luomiseksi

* puree kuolaimeen

* pakenee kuolainta menemällä ns. kuolaimen taakse

* vetämällä ohjia ratsastajan kädestä.

 

Ratsastaja huomaa suoraan, jos tämä on sopiva kuolaim, koska hevonen, jolla on herkkä kieli, alkaa vihdoin ottaa yhteyttä ja hyväksyä kosketuksen puristuksen kanssa. Tämän jälkeen voit valita sivun (sormukset / nahat) säätääksesi pureuksen terävyyttä.

 

Bombers bett tillverkas i Sydafrika och är helt handgjorda, vilket ger en unik möjlighet att själv välja hur varje liten detalj på bettet ska utformas. Man kan välja vilken typ av mundel man vill ha, vilken typ av ringar/skänklar, hur tjockt bettet ska vara och tom om man vill ha olika längd på höger och vänster sida på mundelarna. Mundelarna är i sötjärn och mässing och formade för att fördela trycket över en större yta, ringar/skänklar är i rostfritt stål.

Summary

  • Product Name:Bombers Loose Ring Happy Tongue kuolain
  • By Bombers
  • Price: 75,00
  • Product Width: 0.00 cm
  • Product Height: 0.00 cm
  • Product Depth: 0.00 cm
  • Product Weight: 0.00 kg
  • Description: Tätä kuolainta hevoset rakastavat! Niin moni asiakas  on tullut kertomaan kuinka tyytyväinen hevonen on kun on saanut tämän kuolaimen. On loppunut kielellä puljaaminen, naksuttelu, heiluminen ja muutenkin epävakaa"käytös". Jos hevonen saisi valita olisi tämä kuolain yksi suosikeista!
Path: > > > > Bombers Loose Ring Happy Tongue kuolain
Tuote on lisätty onnistuneesti tuotevertailuun!